Life, Stiri

Defecte pe care le au femeile si care ii alunga pe barbati.

Intr-o relatie, iubirea nu este totul. Poate suna ciudat, dar daca vrei sa ai o poveste de dragoste frumoasa si de durata, ai nevoie de mult mai multe ingrediente.

Defecte-pe-care-le-au-femeile-si-care-ii-alunga-pe-barbati--Vezi-cu-ce-iti-pui-pe-fuga-iubitul-

Daca te intrebi ce anume sta in calea fericirii tale, afla care sunt cele mai mari defecte pe care le avem noi, femeile, si care ii pun pe fuga pe barbati.

1. Vesnic nemultumita

Indiferent cat de mult se straduieste iubitul tau, tie ti se pare ca niciodata nu face suficient de mult pentru voi si pentru relatia voastra. Ti se pare cunoscut acest scenariu? Inseamna ca faci parte din acea categorie de femei mereu nemultumite. Este adevarat ca, barbatii se mobilizeaza mai greu si nu sunt obisnuiti sa faca mereu sacrificii in numele iubirii. Insa, asta nu inseamna ca el nu-si da interesul si ca nu face tot ce poate pentru relatia voastra.

Incearca sa apreciezi toate acele gesturi marunte, pe care cu siguranta le face in fiecare zi. Asa, vei constientiza ca si el se implica si ca ii pasa si lui de relatia voastra.

2. Reprosuri si iar reprosuri

Daca e ceva ce urasc barbatii cu adevarat intr-o relatie, atunci, reprosurile sunt pe lista. Strans legate de nemultumire, reprosurile fac parte din viata de zi cu zi a cuplurilor moderne. Noi, femeile, obisnuim sa intram intr-o relatie cu vise si idealuri, iar atunci cand realizam ca lucrurile nu stau asa cum ne-am imaginat, apelam la reprosuri.

Da, este mult mai usor sa dai vina pe cel de langa tine atunci cand dai de greu, insa nu rezolvi nimic daca nu faci altceva decat sa-l invinovatesti pe el. Incearca sa-ti vezi si partea ta de vina, lauda-l atunci cand face un gest frumos pentru tine, aminteste-i ca te face fericita si ca datorita lui te simti implinita. Incearca, pe cat posibil, sa renunti la reprosuri si sa fii recunoscatoare pentru iubirea pe care o primesti.

3. Esti superficiala

Un alt defect cu care noi, femeile, am fost inzestrate este superficialitatea. Cu siguranta, ai avut si tu momente cand iubitul tau vorbea cu tine, incerca sa-ti povesteasca despre cat de greu ii este la munca, iar tu n-ai auzit un cuvant din ce ti-a spus. Poate ca erai obosita sau poate ca te gandeai si tu la problemele tale.

Insa, indiferent de scuza pe care o ai, trebuie sa intelegi un lucru: daca nu esti alaturi de el si in situatii dificile, relatia voastra va avea de suferit. Si barbatii au nevoie de sprijin, atunci cand se confrunta cu diverse probleme. Depinde doar de tine sa fii tu cea care il ajuta sau altcineva.

4. Negativismul

Negativismul este un defect care-ti poate distruge orice gen de relatie, nu numai pe cea amoroasa. Inceteaza sa vezi numai partea goala a paharului, sa crezi ca tie ti se intampla toate relele din lume si sa te lamentezi mereu.

Daca nu faci altceva decat sa te plangi mereu, sa fii mereu nemultumita, sa uiti sa zambesti, atunci sa nu te intrebi de ce te-a parasit. Optimismul, o fata zambitoare, pofta de viata sunt calitati pe care orice barbat le cauta la partenera de viata.

5. Nu ai chef sa faci sex

Nu este un defect in sine, dar, poti sa intrebi orice barbat, o partenera care nu are chef sa faca sex, nu se implica si care nu este deschisa catre experiente noi, in pat, devine in foarte scurt timp, fosta.

Este normal sa ai seri in care nu vrei sa faci sex, dar daca refuzurile devin parte din cuplul vostru, atunci, ai o problema. Incearca sa-ti schimbi atitudinea, daca vrei sa mai ai un iubit.