De Ziua Tatălui
Life

De Ziua Tatalui, printul William a postat o poza cu copiii sai

Duminică de Ziua Tatălui care a fost clebrată duminică în Marea Britanie, ocazie cu care prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tron, a postat o nouă fotografie în care apare alături de cei trei copii ai săi. Fotografii vechi și inedite din albumul de familie au fost date publicității de Ziua Tatălui și de Regina Elisabeta a II-a, dar și de tatăl lui William, prințul Charles.

Fotografia postată de Palatul Kensington – reședința ducilor de Cambridge – a fost făcută în timpul vizitei de anul trecut din Iordania, iar ducele de Cambridge apare alături de cei trei copii – George, Charlotte și Louis. Acesta din urmă stă pe umerii tatălui său și, la fel ca frații lui, afișează un zâmbet larg, foarte încântat de moment.

De altfel, mezinul familiei a fost vedeta Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, unde a făcut un adevărat spectacol – s-a strâmbat, și-a dus mâinile la cap și i-a salutat cu energie pe cei care-l fotografiau. Iată câteva dintre instantaneele care au făcut deliciul publicului:

Și Regina Elisabeta a II-a, dar și fiul său Charles, prinţ de Wales, moștenitorul Coroanei britanice, au făcut publice, duminică, fotografii de familie realizate de-a lungul timpului, pentru a marca Ziua Tatălui în Marea Britanie.

Contul oficial de Twitter al familiei regale a distribuit o fotografie care o înfăţişează pe regină în tinereţe, zâmbind, în timp ce se află într-o grădină cu faţa spre tatăl său, regele George al VI-lea, în 1946. Actuala suverană purta o rochie lungă, de vară, în timp ce tatăl său, care a murit în 1952, este îmbrăcat în costum şi cravată.

Prinţul Charles şi soţia sa, ducesa de Cornwall, au făcut publice trei fotografii de familie, însoţite de o urare de Ziua Tatălui. Prima este o imagine alb-negru cu prinţul alături de tatăl său, ducele de Edinburgh, ambii în uniforme. În a doua fotografie, prinţul Charles poartă şosete roşii până la genunchi şi kilt şi stă întins pe o peluză alături de cei doi fii, William şi Harry. O altă imagine o arată pe Camilla, la braţul tatălui său, maiorul Bruce Shand, la Clarence House.