Life, Stiri

De ce thailandezele sunt considerate irezistibile?

Secretul asiaticelor în materie de sex!

thailandeze sexy

Controlul musculaturii vaginale poate transforma actul erotic intr-un veritabil regal al senzualitatii. Aceasta tehnica este folosita si de femeile thailandeze.

Pentru a deveni constiente de musculatura voastra, vizualizati trei inele dispuse din ce in ce mai profund in interiorul vaginului. Simtiti cum aceste inele isi micsoreaza diametrul in momentul cand contractati musculatura vaginala si isi reiau forma normala atunci cand o relaxati. Urmariti sa percepeti distinct senzatiile la nivelul fiecarei treimi a vaginului. Stabiliti care este cea mai sensibila si mai usor de controlat zona a vaginului: zona superficiala din fata, peretele vaginal drept, peretele vaginal stang sau zona profunda a vaginului.

Virtuozitatea jocului amoros Muschiul pubococcigian trebuie antrenat si mentinut in forma cu ajutorul exercitiilor Kegel. Exersarea contractiilor se face cel putin 3 minute zilnic. Va va fi de mare ajutor daca veti vizualiza musculatura sexuala in timp ce faceti aceste exercitii, concentrandu-va in acelasi timp asupra tuturor senzatiilor pe care le resimtiti.

Nu este nimic misterios in legatura cu dobandirea maiestriei in aceste tehnici. Practica zilnica, timp de cateva luni, a unor astfel de exercitii dezvolta o veritabila viruozitate a jocului amoros. Odata dezvoltata aceasta musculatura, efortul de a o mentine in forma nu este prea mare.

Gratie acestor tehnici, in timpul actului amoros penisul poate fi masat si mangaiat atat de-a lungul intregii sale suprafete cat si pe portiuni distincte, femeia putandu-se astfel bucura din plin de placerea iubitului sau.