Te-ai întrebat adesea de ce nu îți răspunde la mesaje, de ce trebuie să-i scrii 10 sms-uri ca să răspundă o singură dată? Poate că nu este vorba de lipsă de interes, ci astrele îi joacă feste. Vezi de ce nu răspund zodiile la SMS.

shutterstock_173317079_680x420_89811000

Berbec

Berbecii urăsc să trimită mesaje. Pentru că sunt foarte direcți și sinceri, nativii acestei zodii nu vor să riște să fie interpretați greșit, ceea ce se întâmplă adesea prin mesaje scrise, unde tonul nu este clar. Dacă forțezi un berbec să scrie sms-uri, să nu te mire dacă sunt telegrafice și vagi.

Taur

Dacă nu-ți răspunde la mesaje, înseamnă că taurul nu este de acord cu ceva ce i-ai spus tu. Pentru că nu vrea să te rănească, impulsiv cum este el, taurul preferă să-și muște buza și să tacă din gură. Dacă te gândești cât de urât se poate exprima la nervi, poate că este mai bine că se abține, nu?

Gemeni

Nativii din gemeni vor mereu să fie solicitați intelectual, ca să-și poată pune în valoare talentele. Dacă nu-ți răspunde la mesaje, există două variante: fie te consideră plictisitoare și nu îi stimulezi destul intelectul, fie simte nevoia să vorbească și nu să scrie.

Rac

Racii își fac mereu de lucru, indiferent dacă este vorba de ceva muncă în plus luată acasă, ceva ce ține de gospodărie, un proiect DIY, sau poate că citește o carte de poezii într-un colț liniștit al casei. Dacă nu-ți răspunde la sms imediat, racul sigur face altceva în acel moment și doar știi că nu își ține telefonul aproape.

Leu

 

Leul se crede mereu cel mai important om de pe Pământ, așa sunt ei, nu trebuie să o iei personal. Dacă nu-ți răspunde la sms, probabil că nativul acestei zodii este ocupat cu mesajele către persoane importante, cum ar fi șeful lui, coafeza sau mama. Nu poți să te cerți cu el când vine vorba de priorități, doar știai că el este fanul lui numărul unu.

Fecioară

 

Fecioarele nu sunt întotdeauna cei mai buni comunicatori. Pentru că uneori nu știe ce să îți spună, fecioara răspunde rar la mesajele care îl pun în dificultate. Nu trebuie să te superi, nu te ignoră și în niciun caz nu îi ești indiferentă, doar că poate e timid, sau este vorba de un subiect delicat și își caută mai greu cuvintele.

Balanţă

Ca și nativii din gemeni, balanțele se plictisesc repede de subiectele care li se par neinteresante (adică majoritatea subiectelor care pot fi discutate prin sms). Ca să nu iei personal lipsa de interes este bine să te obișnuiești cu faptul că balanțele preferă să vorbească față în față ceea ce au de clarificat, iar dacă distanța este un impediment, preferă să sune și să vorbească, decât să scrie mesaje.

Scorpion

Scorpionul este mereu iritat de mesajele scrise și preferă să vorbească cu cineva, ca să nu fie înțeles greșit. Cel mai probabil, dacă un nativ al acestei zodii nu-ți răspunde la mesaje, este pentru că ești enervant și se simte agasat de atâtea sms-uri deodată.

Săgetător

 

Săgetătorul se simte adesea neînțeles, mai ales dacă încearcă să se exprime clar în scris. Poate că s-a săturat să fie înțeles greșit și să stea toată ziua cu sufletul la gură că un mesaj de-al lui a fost interpretat în defavoarea lui. Dacă nu-ți răspunde, este pentru că săgetătorul simte că nu-l înțelegi deloc.

Capricorn

 

Capricornul are mereu ceva de făcut și foarte greu înțelege rostul unei ore de odihnă și relaxare. Pentru că este atât de ocupat mereu, i se pare și normal că nu are timp de mesaje scrise. Dacă nu-ți răspunde un capricorn la sms este pentru că este ocupat, cel mai probabil cu un nou proiect la locul de muncă.

Vărsător

Vărsătorul este adesea superficial și dezordonat și ambele se simt foarte intens când vine vorba de comunicare prin mesaje. Pentru că îi place să facă zece lucrurui deodată (deși le amestecă și se încurcă în ele mai mereu), vărsătorul uită să răspundă la mesaje, sau nu consideră că sms-ul tău este destul de important ca să lase baltă altă treabă pentru asta.

Peşti

Nativii din pești sunt destul de adesea prea visători pentru propriul bine. Dacă vezi că nu îți răspunde la mesajele scrise, este pentru că a uitat. Dacă nu este neapărat genul care cade în visare în mijlocul zilei, nu înseamnă că nu se emoționează când îi scrii și că nu se pierde, uitând ce voia să zică.