Showbiz, Stiri

De ce nimeni nu-i dă şanse căsniciei Biancăi cu Victor Slav?!

Argumentul pe care-l aduce Cătălin Botezatu este zdrobitor!

Bianca

A trecut şi “nunta anului”, cum a fost denumită căsătoria Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, însă abia acum amănunte interesante ies la iveală. De pildă, designerul Cătălin Botezatu, ţinând să le transmită un mesaj de felicitare celor doi miri, mai mult a încurcat borcanele. “Eu m-am întâlnit cu Bianca înainte de nuntă şi nu am văzut în ochii ei vreo dragoste nebună. Dar să vedem ce se va întâmpla de acum înainte. Eu chiar cred că se iubesc, le doresc tot binele din lume. Bianca este un trofeu pentru bărbaţii care nu au avut femei în viaţa lor. E greu să întreţii un trofeu. Eu cred că adevăratele probleme de abia acum încep. Nu îi doresc să se despartă de Victor, Doamne fereşte! Sper să aibă copii, să fie creatoare de modă, dar va fi dificil la cum o ştiu eu pe Bianca”, a spus Cătălin Botezatu într-o intervenţie telefonică la “Un show păcătos”.

catalin-botezatu-bianca-dragusanu-relatie_567a240851

Relaţia dintre Bianca si Cătălin Botezatu, începută în 2009, a devenit rapid una dintre cele mai mediatizate idile din peisajul public autohton, în vreme ce frumoasa pe atunci blondă s-a transformat peste noapte dintr-un simplu model într-una dintre cele mai bine cotate vedete din mondenul românesc. Relaţia lor cu năbădăi a durat până în 2010, când Bianca, devenită între timp asistenta lui Dan Capatos, a fost fotografiată în apartamentul fotbalistului Adrian Cristea.

Dar Botezatu nu este singurul care nu crede în această căsnicie. Dacă mulţi spun că este o cununie de convenienţă pentru mărirea bugetului amândurora şi care se va sfârşi într-un divorţ “bombă” în câteva luni, care şi acesta va fi foarte bine mediatizat, alţii se uită la… limbajul corpului. Gesturile şi atitudinea protagoniştilor în prezenţa martorilor nu denotă o atracţie specifică tinerelor cupluri, abia căsătorite.

Ce părere aveţi, cât timp credeţi că va purta Bianca numele de Slav?! (I.G.)