Life, Stiri

De ce multe femei nu se pot dezbrăca în faţa partenerului lor?!

16% dintre femei nu îndrăznesc să fie văzute goale

p_5729_766x350-10-85

Multe dintre femei se simt stânjenite atunci când stau dezbrăcate în faţa partenerului. Asta este concluzia unui studiu britanic dat publicităţii recent şi realizat pe un eşantion de 1.902 de femei, notează Daily Mail.

Rezultatele sondajului mai arată că această tendinţă este întâlnită inclusiv în rândul femeilor măritate. Astfel, o femeie din şase nu stă dezbrăcată în faţa partenerului, nici măcar după căsătorie, 16% dintre respondente declarând că nu s-au dezbrăcat în faţa partenerului său de mai bine de 12 luni.

Studiul mai arată că jumătate dintre respondente au spus că atunci când sunt văzute dezbrăcate de partenerul lor de viaţă se simt nesigure pe ele. De asemenea, 40% dintre femeile care au participat la cercetare au recunoscut că viaţa lor sexuală a avut de suferit din cauza acestui complex, iar 36% spun că imediat după ce fac sex cu partenerul de viaţă încearcă să se acopere cu ceva.

„Încrederea în propriul trup reprezintă un element important în viaţa sexuală a femeilor. Acestea trebuie să reţină un aspect: este posibil ca partenerii nici să nu observe micile imperfecţiuni”, a declarat specialistul Sarah Bailey.

blank