Life

DE CE MERG BARBATII LA CURVE? FEMEILE SPUN CA DE PROSTI! EI ZIC CA DE PLACERE!

Nu toti barbatii vor o gospodina in casa. Multi ar da supa zilnica pentru o profesionista care sa-i faca sa uite de foame.
Nu toti barbatii vor o gospodina in casa. Multi ar da supa zilnica pentru o profesionista care sa-i faca sa uite de foame.

De ce merg barbatii la curve? Pentru ca-i misto rau! Iata si cateva declaratii ale sexului tare:

1. Vrem sa avem o femeie foarte sexy

„Daca ar trebui sa fiu pe deplin sincer, cele mai fierbinti femei pe care le-am intalnit vreodata au fost cele de la bordel. Nu as putea sa ma culc cu o femeie care e incredibil de sexy decat daca este prostituata”.

Acesta a fost motivul pe care toti cei chestionati l-au invocat. Surprinzator, sustin autorii articolului, cata vreme cei carora le-a fost adresata intrebarea sunt barbati care arata bine, oameni de succes in domeniile lor si n-ar avea nicio problema sa „agate” o femeie frumoasa. Dar toti au fost de acord ca e mai simplu sa platesti daca vrei sa faci sex cu o femeie „hot”.

2. Ne place sa detinem controlul

„Ma concentrez ca femeia sa se simta bine. Dar sincer sunt mai preocupat sa primesc ceea ce trebuie, pentru ca doar am platit. Si de aceea nici nu ma feresc sa cer tot ceea ce vreau”.

Cei mai multi dintre barbati spun ca e foarte placut sa poti cere tot ceea ce vrei atunci cand faci dragoste fara sa te temi de reactia partenerei. Ba chiar au spus ca au fost mult mai multumiti fizic atunci cand au apelat la serviciile unei prostituate.

3. Am vrut sa ne satisfacem o fantezie

„Imi place sa incerc lucruri noi – n-am sa spun ce anume – despre care o prietena mi-a spus ca sunt perversiuni. Cand platesc o prostituata nu ma tem sa ii spun ca vreau sa imi satisfaca o anumita fantezie pentru ca pe ele nimic nu le socheaza”.

Majoritatea barbatilor chestionati au spus ca au apelat la femeile usoare tocmai pentru a le cere anumite „servicii” care pe sotiile lor le-ar ofensa. Un barbat a spus chiar ca nu a avut parte de un sex oral mai bun decat cel cu o prostituata.

4. Am vrut cea mai rapida cale de a obtine placere

„Sa obtii serviciile unei prostituate este foarte simplu. Poti alege ce femeie vrei, nu e nevoie de preludii sau de gesturi de tandrete. O alegi, vine la usa ta si gata. Nici ca poate fi mai simplu.”

In vreme ce unii barbati au „agatat” prostituate pe site-uri cu femei de companie, altii au mers la bordel sau le-au luat de pe strada, toti au spus intr-un glas ca a fost cea mai rapida metoda de a face sex cu cineva.

5. Vrem sa evitam complicatiile

„Vrem sex fara sa fie nevoie sa mai schimbam numere de telefon la final atunci cand stii ca oricum nu o vei smai suna. Platesti si fiecare pleaca la treaba lui fericit”.

Multi dintre barbati spun ca au avut parte de cate o noapte de sex cu o femeie, dar dupa ce s-a incheiat ea a cerut o noua intalnire si a pretins faptul ca ar avea o relatie. Doar ca ei nu aveau de gand ca lucrurile sa mearga mai departe. De aceea sustin ca cel mai simplu mod de a-ti satisface placerile sexuale este sa platesti pentru asta.

blank
blank