Life, Stiri

De ce baietii buni te fac mai fericita decat baietii rai.

De ce sa iti sacrifici timpul alaturi de un barbat care nu se poarta frumos cu tine si care nu te face fericita? De ce sa ai o relatie in urma careia sa acumulezi frustrari din cauza compromisurilor pe care le faci, cand ai putea sa ai parte de o relatie sanatoasa cu un partener care te apreciaza?

De-ce-baietii-buni-te-fac-mai-fericita-decat-baietii-rai--7-motive-de-care-sa-tii-cont-cand-iti-alegi-iubitul-

Adevarul este ca femeile au fost mereu atrase de baieti rai si de “playboy”, insa a venit momentul ca tu sa te maturizezi si sa iti dai seama ca aceasta nu este calea catre o viata de cuplu fericita.

Iata cateva motive care-ti vor argumenta de ce baietii buni te vor face mai fericita decat ceilalti:

1. Abilitatea de a fi un bun ascultator

Un baiat bun nu se va da niciodata in laturi de la a-ti asculta problemele, indiferent daca este vorba despre lucruri serioase sau mai superficiale. Va incerca sa te inteleaga si te va lasa sa-ti descarci nervii si suferintele in fata lui, fara a te judeca pentru asta si fara a te face sa te simti prost.

2. Memoria de elefant

Barbatul potrivit isi va aminti de fiecare data de ziua ta de nastere si de aniversarea voastra, va sti care sunt florile tale preferate si nu va avea vreodata dubii in ceea ce priveste alegerea unei culori atunci cand iti ofera o esarfa, o floare sau orice alt dar.

3. Atentia si grija

Unui baiat bun indragostit ii pasa, neconditionat, de orice s-ar intampla cu partenera sa. Iti va analiza problemele de la serviciu, iti va intelege crampele menstruale, te va ajuta sa muti mobila dintr-o parte in alta a casei si iti va oferi mereu un umar pe care sa plangi, atunci cand ai nevoie. Grija si faptul ca ii pasa vin in mod natural, odata cu sentimentele pe care le dezvolta fata de tine.

4. Dragostea nemarginita si neconditionata

Barbatul perfect pentru tine este acela care e mereu pregatit sa incaseze un glont pentru a te salva. Sa speram ca nu este nevoie de astfel de sacrificii, totusi. Insa e foarte important sa stii ca el nu ar face nimic care sa pericliteze relatia voastra de basm, iar asta ar trebui sa fie suficient.

5. Nu te va lasa niciodata sa ai indoieli

Baietii rai au nevoie de validare, au nevoie sa-si construiasca orgoliul de sine pe seama incertitudinilor femeilor cu care au de-a face. Un barbat adevarat nu va face niciodata acest lucru, nu te va lasa sa te indoiesti de sentimentele sale, nu va lasa loc de intrebari fara raspuns si iti va demonstra de fiecare data cand are ocazia ca te poti baza pe el si ca esti apreciata si inteleasa, iar dorintele tale sunt respectate intru totul.

6. Intuitia in ceea ce te priveste

Barbatul alaturi de care ar trebui sa-ti petreci restul vietii este acela care isi da mereu seama cand ceva nu este in regula, acela care rezoneaza cu emotiile si cu trairile tale, acela care simte cand esti suparata si care stie mereu ce sa faca pentru a-ti readuce zambetul pe buze.

7. Intrebarile potrivite in momentele potrivite

Intrebarea de pe buzele tuturor tipilor duri si a barbatilor macho este intotdeauna legata de capacitatea ta de a le da atentie. Schimba-i pe cei care te intreaba “Ne vedem azi?” cu cei care sunt curiosi daca te simti bine, daca ai avut o zi usoara, daca iti doresti sa primesti atentie din partea lor.