Life

DE CATE ORI VOR SEX, PE SAPTAMANA, FEMEILE?

Studiul arată că majoritatea femeilor sunt nesatisfăcute din punct de vedere al frecvenței actelor sexuale, multe dintre ele dorind ca acest lucru să se întâmple mult mai des.POZITII-SEXUALE-PREFERATE-IN-FUNCTIE-DE-ZODIE

Mai exact, aproximativ 75% dintre femeile chestionate ar vrea să întrețină relații sexuale de cel puțin 3 ori pe săptămână, alte 13% dorind să fie satisfăcute chiar de 6 ori în 7 zile.

Cât despre calitatea sexului, un procent destul de mare din respondente (peste 70%) spun că au orgasm la fiecare partidă, uneori fiind vorba chiar de orgasme multiple.

De asemenea, în timp ce pentru mai mult de jumătate dintre acestea, conexiunea emoțională este cea care determină un act sexual reușit, un procent de 23% consideră preludiul ca fiind cheia succesului.

În general, reprezentantele sexului frumos sunt de părere că nu fac suficient sex, 28% dintre ele având libidoul afectat de lipsa de sincronizare cu partenerul, 20% fiind lipsite de chef, iar alte 20% având o imagine scăzută de sine.

Potrivit Daily Mail, studiul a fost realizat cu ajutorul unei aplicații de mobil destinate femeilor.