Dan Helciug
Showbiz

Dan Helciug, „un socru de coșmar”. Cum vrea să-și supravegheze fiica

Dan Helciug este mândrul tată a doi copii, un băiat și o fată și consideră că i-a educat pe amândoi într-un mod care le-a dezvoltat încrederea în ei și, în același timp, le-a întărit încrederea în părinți.

Într-un ton ironic, Dan Helciug a dezvăluit că se pregătește să-și apere cu fermitate fata de orice potențiali pretendenți viitori, iar pentru asta are la dispoziție deja o dronă cu care poate monitoriza situația.

Dan Helciug a pregătit deja terenul pentru când fiica sa va fi mare

Helciug spune că la ora actuală fiica sa are doar zece ani, așa că mai are timp înainte să-și elaboreze o strategie pentru a o proteja de posibilii pretendenți.

Glumind, Helciug a dezvăluit că a luat în calcul chiar o dronă, care va avea sarcina de a supraveghea mereu locația fiicei atunci când va mai crește.

„Eu am două drone. Mai ales pentru fată, care are doar 10 ani. Drona ei e deja pregătită, pentru când va face 13-14 ani. Va fi așa, mereu, deasupra ei.

Ne-am învățat copiii să aibă încredere în noi. Și noi în ei. O încredere reciprocă. Ca un fel de legământ. Dacă noi suntem sinceri cu ei, așa vor fi și ei. Dacă nu, nici ei nu vor face asta și ne vor ascunde diverse lucruri”, a spus artistul.

Muzicianul, mai rău decât De Niro din „Un socru de coșmar”

Întrebat dacă e pregătit de perioada în care fata sa va veni cu băieți acasă, Dan Helciug a îndemnat să ne uităm la filmul „Un socru de coșmar” cu Robert De Niro.

„Mai rău decât un socru de coșmar, decât a fost De Niro. Așa voi fi”.

Dan Helciug

Potrivit acestuia, cei doi copii par să îi calce deja pe urme, fiecare luând din el câte puțin.

„Fata a început cursurile de canto, cu o prietenă de-a mea foarte bună. Sper să mi calce pe urme. Iar fi-miu scrie foarte bine. Eu scriu. El mi-a moștenit acest talent. Se pare că talentul meu s-a împărțit, stânga-dreapta”, a spus el pentru Cancan.

Cum își ține Dan Helciug băiatul departe de viciile vârstei

Citește și  Horia Brenciu și-a dezamăgit fanii! „E clar, nu poți să-i satisfaci pe toți!”

În comparație, fiul lui Dan Helciug are deja 16 ani, o vârstă la care tentațiile adolescenței pot deveni o provocare. În această privință, el remarcă că fiul său înțelege lumea înconjurătoare aproape perfect pentru vârsta sa.

Artistul a făcut o comparație cu propria sa adolescență, recunoscând că nu a avut aceeași înțelegere pe când era de vârsta fiului său. Cu toate acestea, tânărul reușește să se mențină departe de ispitele caracteristice generației lui.

blank