Showbiz, Stiri

Dan Bittman pleacă de la X Factor pentru Kanal D?!

Se zvoneşte că artistul încă negociază cu Antena 1 pentru un viitor sezon

dan-bittman-horia-brenciu-antena-1

Dan Bittman filmeaza in aceste zile pentru noul serial de la Kanal D, „Fetele lu’ dom’ Profesor”, in care isi face aparitia si Loredana. Solistul se afla inca in negocieri cu Antena 1 pentru a filma un nou sezon „X Factor”, insa au aparut voci cum ca locul lui va fi ocupat de Horia Brenciu.

Miscari mari in lumea televiziunii! Serviciul Roman de Comedie a plecat de la Pro TV la Antena 1, Horia Varlan a parasit Prima Tv tot pentru Antena 1, Loredana, perceputa ca antrenor la „Vocea Romaniei”, filmeaza pentru un serial la Kanal D, iar Horia Brenciu a semnat contract cu Antena 1, renuntand la „Vocea Romaniei”.

dan-bittman-tv

Mai presus de toate acestea, il vedem acum pe Dan Bittman, cunoscut ca jurat la X Factor, filmand pentru noul serial de la Kanal D, „Fetele lu’ dom’ Profesor” (in care isi face aparitia si Loredana).

Artistul marturiseste ca se afla inca in negocieri cu Antena 1 pentru a fi parte a noului sezon X Factor, dar ca nimic nu s-a concretizat inca. Mai mult, au aparut voci care sustin ca Horia Brenciu a semnat cu Antena 1 inclusiv pentru a fi jurat la X Factor in locul lui Bittman.

„Daca este preferat Brenciu in locul meu la “X-Factor”, ii urez success. Astfel, mie imi lasa mai mult timp sa fac multe alte lucruri. Am un program foarte incarcat”, a declarat Bittman în presa mondenă.

Este insa posibil ca Bittman sa devina jurat in cadrul noului concurs de talente pentru copii „KidSing” ce va fi lansat la Kanal D in toamna.