Esti tanara, te simti bine in propriul corp si iti place sa vorbesti ore intregi pe Internet? Atunci, deja indeplinesti cele mai importante criterii care iti pot asigura succesul intr-un studio de videochat din Bucuresti.

Nu e nevoie de experienta, caci o vei dobandi rapid, pe masura ce interactionezi cu sute si mii de barbati din intreaga lume. Ideal este sa ai deja un nivel bun de cunoastere a limbii engleze. Dar, daca esti incepatoare, poti fi ajutata si din acest punct de vedere. Tot ce conteaza este sa vrei sa inveti si sa muncesti. Astfel, succesul va veni de la sine.

Iata de ce o experienta ca model intr-un studio videochat Bucuresti se poate dovedi exact rampa de lansare de care ai nevoie, pentru a-ti construi o cariera si o viata pline de succes!

 

studio videochat Bucuresti

Esti propria sefa!

Daca nu ti-a placut niciodata sa primesti ordine, atunci aceasta este activitatea potrivita pentru tine! Aici, nu vei avea niciun fel de probleme cu sefi toxici, care au cerinte aberante si transforma viata subalternilor intr-un adevarat cosmar.

Dimpotriva, intr-un studio de videochat din Bucuresti tu esti propria sefa, tu iti stabilesti obiectivele si decizi care e cea mai buna modalitate de a le atinge. Exista o echipa de traineri care sunt dispusi sa te ajute si sa te indrume, insa ei nu iti vor impune niciodata ceva ce nu vrei sa faci. Decizia finala iti va apartine, intotdeauna, tie.

La inceput, ai un venit minim garantat!

Alegerea de a lucra intr-un studio de videochat din Bucuresti iti aduce, inca de la inceput, beneficii financiare importante, superioare oricarei alte oferte existente pe piata muncii din Romania.

Astfel, Studio-20.ro le ofera urmatoarele avantaje tuturor modelelor care se afla la inceput:

  • venit minim garantat de 5 000 de lei in primele luni de activitate;
  • comision cumulativ care poate ajunge la 65% din castigurile obtinute;
  • sprijin financiar pentru garderoba si pentru trusa de machiaj;
  • posibilitatea de a obtine credite fara dobanda.

In timp, castigurile continua sa creasca!

Daca un venit initial de 5 000 de lei pe luna ti se pare mare, vei fi uimita sa afli ca acesta este doar inceputul. Cu timpul, castigurile pot sa ajunga la cifre mult superioare.

Fiecare model care lucreaza intr-un studio de videochat din Bucuresti primeste un comision de baza de 50% din incasarile obtinute pe site-uri. Insa acesta constituie doar baza piramidei pe care iti vei cladi succesul financiar! Se adauga diferite bonusuri: de seriozitate, de performanta si de fidelitate. Cu ele, comisionul primit ajunge la 75%.

Pe langa comisioane si bonusuri, exista si diferite concursuri, prin intermediul carora sunt rasplatite atat cele mai bune performante, cat si modelele aflate inca la inceput de drum, dar care se remarca deja prin seriozitate si prin calitatea muncii efectuate.

Totul, in deplina siguranta!

Acest domeniu se supune legii, la fel ca orice alta activitate economica din Romania. Atunci cand decizi sa lucrezi pentru un studio videochat Bucuresti, semnezi un contract, cu drepturi si obligatii pentru fiecare parte. Fiecare suma castigata este declarata si impozitata corespunzator.

Protectia este deplina si din punctul de vedere al confidentialitatii. Toate modelele se simt in deplina siguranta, deoarece identitatea lor nu este niciodata facuta publica. Ele isi aleg un pseudonim pentru a-si desfasura activitatea, iar acesta nu va fi aflat de nicio persoana din afara companiei.

Ofera-ti sansa unei vieti independente si prospere! Alege sa lucrezi ca model online si visurile tale vor deveni realitate mai repede decat ai crezut!