Showbiz, Stiri

Cură de Cartea Recordurilor! Piedone a slăbit 85 kg într-un an!

A ajuns la 95 de kilograme, dar vrea să mai dea jos

piedone_

Când vine vorba de slăbit, primarul sectorului 4 din Capitală, Cristian Popescu Piedone, e campion: a dat jos 85 de kilograme şi nu se opreşte aici. Nu vrea să arate ca un fotomodel, ci îşi doreşte să se simtă bine în corpul său. Prima dată, Piedone a scăpat de 30 kg. Iar de anul trecut până în prezent a mai dat jos alte 85 kg. Acum are 95 kg.

Cristian Popescu Piedone era cunoscut pentru greutatea sa. Numai că, uşor-uşor, kilogramele sale au devenit istorie. La începutul mandatului, în 2008, avea 210 kilograme. A ţinut o serie de regimuri alimentare, dar nu au avut efectul pe care şi primarul şi l-a dorit. Atunci s-a decis să apeleze la bisturiu şi să facă o operaţie de micşorare a stomacului. Pe 26 august 2012, când a urcat pe masa de operaţie, avea 180 de kilograme, iar la un an de atunci a ajuns la 95 de kilograme.

 “Nici un tratament pentru slăbit nu mai funcţiona la mine. Înainte mă dureau articulaţiile. Aveam un somn foarte agitat şi dormeam pe fotoliu. Aveam şi probleme cu inima. Şi am decis să fac operaţia de micşorare a stomacului. Aşa am redus medicamentele de tensiune, iar acum mă simt mult mai bine”, a mărturisit primarul. La sfârşitul lunii noiembrie, el va ajunge din nou pe masa de operaţie. “Voi îndepărta acest şorţ de la burtă rămas în urma regimului”, a mai declarat Piedone, care e hotărât ca pe viitor să aibă un regim alimentar echilibrat.

 

 

blank