cupluri
Showbiz

Cupluri din România care s-au despărțit în 2023. Cine s-a căsătorit în acest an

În cursul anului 2023, numeroase cupluri celebre de la noi din țară au trecut prin perioade dificile. Diverse perechi apreciate au decis să pună capăt mariajelor lor, alegând să urmeze drumuri separate și să îmbrățișeze noi începuturi. În același timp, mai multe vedete și-au unit destinele cu persoana iubită.

Multe cupluri de la noi au ajuns la concluzia că un divorț reprezintă singura cale de ieșire, chiar și atunci când relația lor era una de durată sau implica prezența copiilor.

Divorț Dinu și Deea Maxer

Despărțirea dintre Dinu Maxer și Deea a ținut prima pagină a ziarelor pentru mult timp. Anunțul despre divorț a fost făcut de către cei doi pe conturile lor de socializare, la finalul lunii martie.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie, în care am fost, pe rând, piloți!”, a fost mesajul Deei.

Cei doi au împreună doi copii, un băiat de 12 ani și o fată de numai trei ani. Între timp, ambii și-au găsit fericirea în alte relații. Iubitul Deei Maxer, Robert, este mai tânăr decât ea cu trei ani, iar relația lor pare să meargă bine și acum.

cupluriCupluri din România care s-au despărțit în 2023

La rândul lui, după mai multe încercări, Dinu Maxer este acum într-o relație cu Magdalena Chihaia, care în urmă cu ceva timp s-a și pozat cu cei doi copii ai artistului.

Oana Matache și Răzvan Miheț, divorț

În luna aprilie, au semnat actele de divorț și Oana Matache și Răzvan Miheț. Sora Deliei nu s-a mai putut ascunde după ce la începutul anului 2023 a fost văzută în timp ce se săruta cu Radu Sifredi, cu care este și astăzi într-o relație.

Oana Matache și Răzvan Miheț au împreună doi copii, un băiat și o fată. Custodia copiilor este comună, domiciliul este stabilit la mamă, dar tatăl are dreptul să vină și să-i viziteze oricând își dorește.

cupluri

Cătălin Bordea și Livia

Citește și  Anghel Damian nu vrea să se căsătorească cu Theo Rose. Ce spune artista în legătură cu decizia tatălui copilului ei

Cătălin Bordea și-a încheiat mariajul cu Livia, partenera lui de viață timp de opt ani. Într-un act notarial semnat la data de 13 iulie, cei doi au pus punct relației lor, iar comediantul a făcut public anunțul oficial al divorțului.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința.

O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc!”, a transmis actorul.

cupluri
Cupluri din România care s-au despărțit în 2023

În contrast, Livia a ales să nu comenteze deloc despre divorț până în prezent. Despărțirea dintre ea și Cătălin Bordea a fost generată de o relație romantică pe care bruneta a avut-o cu Spike, un apropiat al comediantului.

Spike și Livia formează încă un cuplu, iar în spațiul public au apărut diverse imagini cu cei doi. În schimb, Cătălin Bordea a rămas singur, alegând recent să împărtășească public motivul divorțului și menționând că nu putea să creadă în această situație până în ultimul moment.

Divorț Ilinca Vandici și Andrei Neacșu

După șase ani de căsnicie, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial. Anunțul l-a făcut chiar prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”, în luna iulie.

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cat se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple”, a declarat Ilinca Vandici.

cupluri

Despărțirea dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu

Oana Radu și partenerul ei de viață, Cătălin Dobrescu, au decis să pună punct căsniciei lor după doar trei ani. Artista a confirmat divorțul pe rețelele sociale, în noiembrie, deși a ales să nu ofere prea multe detalii cu privire la motivele care au dus la acest sfârșit abrupt al relației lor.

„Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună!

Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce”, a fost anunțul postat, în mediul online, de cântăreață.
Cei doi au împreună un băiat, pe nume Zian.

7

În urma pierderii fostului ei partener, Oana Radu a cerut sprijinul lui Cătălin Dobrescu pentru a-și recăpăta forma. Antrenorul de fitness a evoluat de la a fi suportul ei în 2020 la statutul de soț și manager al artistei.

Ștefan Stan și Simona au divorțat în secret

Citește și  Cum își petrece Loredana Groza timpul după despărțirea de soțul ei, Andrei Boncea

Tot în luna noiembrie s-a aflat că Ștefan Stan divorțează de mama copiilor săi, Simona.

După mai multe zvonuri legate de divorț, artistul a recunoscut că s-au separat, dar au rămas buni prieteni. „Lucrurile s-au schimbat radical” a spus Ștefan Stan, recunoscând că el și soția lui s-au despărțit în mare secret.

Povestea de dragoste dintre Ștefan Stan și Simona a fost ținută departe de ochii presei până când cei doi au mers în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019, după o relație de patru ani.

6

Vedete care s-au căsătorit în 2023

Când vine vorba de căsătorie, mai multe cupluri de vedete și-au unit destinele în 2023. Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit vara aceasta, după șase ani de relație.

De asemenea, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu pe 30 iulie.

Și Anca Dumitra, celebra actriță din serialul „Las Fierbinți”, s-a căsătorit cu Manfred Spendier, un om de afaceri din Austria.

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de Jojo, și Paul Ipate s-au căsătorit pe 5 august, în Italia. Cei doi erau într-o relație de nouă ani.

blank