Anghel Damian
Showbiz

Anghel Damian nu vrea să se căsătorească cu Theo Rose. Ce spune artista în legătură cu decizia tatălui copilului ei

Theo Rose formează de mai puțin de un an un cuplu cu regizorul Anghel Damian. Artista este deja însărcinată în cinci luni și urmează să nască la finalul lunii iunie. Chiar dacă par să aibă o relație fericită, iubitul cântăreței nu pare să fie de acord cu o eventuală căsătorie.

Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună de aproape un an, copilul lor urmează să se nască la finalul lunii iunie, dar nu par să fie pregătiți pentru o căsătorie. Cei doi au spus că se iubesc foarte mult și că se înțeleg din ce în ce mai bine chiar dacă nu se cunosc de foarte mult timp. Regizorul a fâcut câteva precizări în legătură cu o eventuală căsătorie.

Anghel Damian consideră că nunta nu este un moment chiar atât de important în viața unui cuplu ci din contră, poate fi doar o sursă de stres în ceea ce privește pregătirea în detaliu a tuturor aspectelor legate de eveniment. „Mie nu mi se par nunțile ceva extraordinar. În general nu te distrezi la nunți”, a spus iubitul fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în timpul podcast-ului lui Codin Maticiuc.

Ce spune The Rose despre o aventuală căsătorie

Theo Rose nu pare nici ea să fie foarte atrasă de ideea de a se mărita. Cântăreața a fost întrebată dacă va face nunta cu Anghel Damian înainte să nască. Artista a spus că ar prefera ca nu a purtat prea multe discuții privind acest aspect cu partenerul ei, dar că s-a gândit la cununia civilă. „În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Nu am vorbit serios cu el despre asta. În principiu m-am gândit și la cununia civilă, să fie totul gata, când apare copilul să fie pe numele lui”, a spus Theo Rose.

Jurata de la „Vocea României” a mai adăugat că nu este presată de familia sa pentru a face nunta, în contextul în care este gravidă în cinci luni. Relația celor doi a evoluat destul de repede. Au anunțat că o se devină părinți la doar câteva luni după ce și-au oficializat relația. „S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-au văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie…. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a concluzionat The Rose în timpul emisiunii „La Măruță”.

blank