Cu siguranţă că tehnologia este factorul hotărâtor în dezvoltarea sloturilor online. Cu ceva vreme în urmă, nu ţi-ai fi putut imagina că în mediul online vei putea găsi o ofertă mult mai mare decât în casele de pariuri sau chiar în cazinourile terestre. Iată însă că această dorinţă a jucătorilor s-a materializat aşa că, acum ai posibilitatea să accesezi din intimitatea casei tale toate jocurile preferate cu ajutorul unui singur click. Ia acum un bonus de bun venit sau participă la un turneu de sloturi direct din fotoliul căminului tău şi consolideaza-ti reputaţia de jucător de temut.

Se spune că în viitor, sloturile vor fi mult mai interesante, mai accesibile și mai realiste…dar, până să ajungem în viitor, hai sa ne bucurăm de prezent! Câștigă acum la sloturi online dacă norocul îți va surade în cele mai bune cazinouri din România și bucura-te de experiență!

Sloturi bazate pe abilităţi

Aşa cum deja cunoşti, păcănelele sunt cele mai populare jocuri de noroc întâlnite în oferta unui cazinou online. Contribuie la această popularitate grafica, temele şi simbolurile bine plătitoare. Cheia pentru ca toate acestea să se pună în mişcare este reprezentată de rolele care poartă povestea unui slot în faţa jucătorului, oferindu-i acestuia adrenalina de care are atâta nevoie. Cu siguranţă că următorul pas pe care producătorii îl vor face în materie de sloturi este să introducă jocurile bazate pe abilităţi. Se vor obţine în acest fel 2 avantaje incontestabile:

  1. Jucătorii care deja sunt familiarizaţi în explorarea lumii 3D se vor simţi că la ei acasă, accesând sloturile de ultimă generaţie
  2. Jucătorii care nu sunt familiarizaţi cu realitatea 3D vor aprecia abilităţile noi de joc

Bonusuri de bun venit

Toate cazinourile online concurează în acordarea unui bonus de bun venit care să atragă cât mai mulţi clienţi. O altă direcţie pe care acest tip de bonus o determină este aceea de diferenţiere între cazinouri. Înainte de a decide care este cazinoul pe placul tău, o să studiezi cu atenţie atât oferta acestuia cât mai ales bonusul de bun venit. Îl cauţi pe cel mai generos, mai atractiv şi totodată pe cel mai inovator, de natură să îţi provoace acel declic care să te facă să spui că acesta este cazinoul perfect pentru tine. Odată luată această decizie, îţi asumi că o să rămâi clientul acestui cazinou online pentru o lungă perioadă de timp. În viitor, cu siguranţă că aceste bonusuri vor deveni şi mai generoase.

Cripto-monede

Criptomonedele precum Bitcoin au generat adevărate poveşti despre îmbogăţirea peste noapte a unor investitori sau dimpotrivă, despre pierderea de averi uriaşe în urma investirii în acestea. Viitorul acestora pare a fi unul extrem de promiţător, având în vedere faptul că deja sunt utilizate în industria jocurilor de noroc. Este adevărat că începutul a fost unul timid şi a fost privit cu reticenţă, însă asemenea modalităţi de plată au început să fie acceptate de tot mai multe cazinouri online. Vor înlocui aceste cripto-monede pe cele convenţionale, aflate în uz de atât vreme? Cu certitudine că viitorul aparţine acestora mai ales prin multiplele avantaje pe care le oferă.

  • Anonimitatea tranzacţionărilor. Nu eşti obligat să dai date personale legate de numărul cardului, nume sau adresă, tranzacţionarea cu asemenea monede generând doar suma depusă şi codul sub care s-a făcut depunerea
  • Retragerile sunt mult mai rapide decât folosirea metodelor tradiţionale precum cardurile de debit sau chiar portofelele electronice. Explicaţia este aceea că nu trebuie procesate date bancare, retragerea în mediul virtual fiind una aproape instantanee

Realitatea virtuală

Cunoscută sub abrevierea de VR, realitatea virtuală reuşeşte simularea unei realităţi atât de bună încât ai sentimentul palpabil de prezenţă fizică reală. Nu este o noutate, există câteva locaţii în cazinouri virtuale unde te poţi plimba prin sala de cazinou, poţi interacţiona cu dealerii sau barmanii, sau te poţi aşeza pur şi simplu în faţa unui slot şi poţi trece imediat la joc. Există un singur impediment care stă în calea răspândirii acestei tehnologii inovative, costurile ridicate cu echipamentul necesar. O pereche de ochelari VR se poziţionează în jurul sumei de 1000 de dolari, ceea ce este puţin permisibilă celor mai mulţi jucători. Cu siguranţă că în viitorul apropiat, aceste echipamente vor ajunge la un preţ accesibil masei mari de jucători, la fel cum s-a întâmplat şi cu telefoanele mobile. Până atunci însă, mai este puţin de aşteptat, însă va merita din plin.

Sloturi atractive pentru femei

În mod cu totul fals există percepţia că jocurile de noroc sunt apanajul bărbaţilor şi că numai acestora le este permis accesul la acestea. În realitate însă, numărul jucătorilor se împarte în proporţii aproape egale între bărbaţi şi femei. Faptul că bărbaţii deţin 56% şi femeile diferenţa de 44% pun serios pe gânduri dezvoltatorii de software care nu au mai „atacat” în forţă până acum această oportunitate. Este adevărat că există sloturi în care se găsesc caractere feminine precum Wonder Women şi de asemenea sloturi în care simbolurile bune sunt pictograme care înfăţişează femei, însă mai este mult până se va ajunge la un echilibru în ceea ce priveşte temele tipic feminine abordate în sloturi. Un lucru însă este cert, numărul mare de jucători de gen feminin nu poate fi tratat cu nonşalanţă, prin urmare viitorul sloturilor online va cuprinde cu siguranţă şi elemente atractive doamne şi domnișoare.

Viitorul sună bine în ceea ce priveşte sloturile online! Introducerea tehnologiei VR, folosirea unor metode de plată innovative, marketing-ul avangardist şi deschiderea amplă către dorinţele exprimate de jucătorii femei îşi vor pune amprenta asupra dezvoltării acestei secţiuni din oferta cazinourilor online. Timpul va arăta cu siguranţă că aceste previziuni se vor materializa, ducând jocul de păcănele la un nivel nemaiîntâlnit!