Life

Cum trezeşti pofta de sex la o femeie FĂRĂ ca ea SĂ ŞTIE

Pofta de sex poate fi declanşată şi inconştient, fără ca partenerul de întâlnire sau de discuţie să ştie. Bărbaţii au la dispoziţie o armă subtilă pe care femeile nu o vor conştientiza şi nu vor ştii de ce au devenit excitate.
Mirosul unui bărbat sexy poate înnebuni aproape orice reprezentantă a sexului frumos, fiind un puternic afrodisiac.
Există câteva arome de parfum care trezesc automat pofta de sex la femei: lemnul de santal, moscul, scorţişoara sau Ylang Ylang.
1. Moscul
Este secretat de o glandă a unei specii de cerbi, iar asemănarea cu feromonii masculini de la om face ca acesta să fie apreciat pentru efectul excitant asupra femeilor. Este important să aveţi în vedere, că moscul este prezent şi în transpiraţia bărbatului şi are legătură cu testosteronul (hormonul masculin). Acest lucru explică de ce mirosul de transpiraţie a iubitului poate excita la culme o femeie şi îi trezeşte pofta de sex.
2. Scorţişoara
Este o aromă demnă de încredere, dulceagă şi uşor înţepătoare pe care femeile o adoră, care acţionează ca un excitant fin şi alimentează dorinţa de a face sex. Uleiul pe bază de scorţişoară este extrem de folosit în masajul erotic, deoarece îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în zonele erogene şi stimulează libidoul. Deci, putem spune că scorţişoara este una dintre acele arome de parfum care trezesc pofta de sex la femei şi din acest motiv bărbaţii trebuie să o aibă în vedere.
3. Lemnul de santal
Este un alt afrodisiac celebru cu un efect fascinant asupra femeilor şi care este compatibil cu o substanţă chimică numită aldosteron, secretată la subraţul bărbatului. Atunci când este inhalată aroma uleiului de santal, mintea se relaxează, se elimină inhibiţiile şi creşte dorinţa de a face sex.
4. Ylang Ylang
Incontestabil este unul dintre cele mai puternice afrodisiace şi este recunoscut pentru calităţile sale de a stimula dorinţa sexuală. Pe de altă parte, este una dintre cele mai apreciate arome de parfum care trezesc pofta de sex la femei şi de aceea este indicat ca bărbaţii să profite de ea, potrivit libertatea.ro. Mirosind acest ulei esenţial, femeia va simţi o energie erotică aparte care o va excita la maximum. Însă această aromă nu trebuie folosită în cantităţi mari, o picătură este suficientă.