Life, Stiri

Cum ştii dacă el este alesul inimii tale

Teama de a nu fi ales corect chiar ne poate face să şi greşim?!

cuplu

Teama de a fi dezamagit, de a comite din nou aceleasi greseli, de a nu ne fi impartasite sentimentele, dar si frenezia indragostelii de la inceput ne fac sa ne intrebam daca partenerul nostru este sau nu alesul inimii.

Exista insa cateva semnale ce nu ar trebui trecute cu vederea intr-o relatie, caci ne indica faptul ca exista mai multa profunzime in ea decat credem noi.

Sunteti deschisi sa invatati! Baza unei relatii bune este devotamentul pentru dezvoltare personala si invatatura. Daca o persoana nu este deschisa sa invete despre sine si despre partener, atunci nu exista nicio modalitatea de a rezolva conflictul, care de multe ori duce la mai multe conflicte nerezolvate. Relatiile devin plate si goale atunci cand unul sau ambii parteneri nu mai sunt dispusi sa invete.

Sunteti conectati emotional si va asumati responsabilitatea pentru propriile sentimente, sanatate si bunastare! Trebuie sa devii partenerul pe care ti-l doresti prin a invata sa-ti asumi responsabilitatea pentru propriile sentimente si bunastare. Cand unul dintre parteneri da vina pe celalalt pentru propriile sentimente, apar resentimentele si eventual se ajunge la distantare.

Aveti fiecare o legatura cu o sursa spirituala a iubirii! Conexiunea emotionala este vitala pentru o relatie de durata. Oamenii nu pot mentine legatura emotionala cu un partener fara sa fie conectati emotional cu ei insisi.

Amandoi apreciati bunatatea si atentia. Sunteti plini de compasiune si empatie si acceptati in loc sa criticati! Cand ambii parteneri apreciaza bunatatea si sunt capabili sa fie empatici, pot fi acolo unul pentru celalalt, simtind fericire sau durere alaturi de partener. O relatie sanatoasa este bazata pe un schimb mutual de a da si a primi.

Aveti valori similare in domenii importante din viata! Valori similare in jurul domeniilor precum politica, cresterea copiilor, sanatate si nutritie sunt un mare ajutor in evitarea conflictelor majore iscate in jurul acestor zone de interes.

Radeti si va distrati impreuna! Fiind capabili sa radeti si sa va distrati impreuna este un lucru vital pentru o relatie, pentru a mentine conexiunea emotionala. De asemenea, este benefic sa aveti lucruri pe care sa le faceti impreuna.

Sunteti amandoi corecti si de incredere! Este nevoie de timp pana iti dai seama daca o persoana face ceea ce spune ca va face si daca spune adevarul despre el insusi. Relatiile nu se dezvolta fara aceasta incredere.

Ai o profunda conexiune emotionala, spirituala si sexuala cu celalalt. Iubesti cu adevarat felul in care este persoana de langa tine, nu felul in care te face sa te simti tu atunci este alaturi de tine!

blank