Life, Stiri

Cum stai cu dragostea în 2014 în funcţie de zodie

Ce îţi va aduce anul Calului de lemn

horoscop (4)

Anul 2014, al calului de lemn este un an bun pentru începerea unei poveşti de dragoste. Anumite zodii sunt mai predispuse la iubire multă şi chiar la căsătorie. Vezi cum stai cu dragostea în 2014 în funcţie de zodie.

Berbec – Berbecii au parte de un 2014 plin de pasiuni fulgerătoare şi iubiri nestatornice. Decât să te amărăşti că nicio poveste de dragoste de-a ta nu ţine anul acesta, mai bine te bucuri de avantajele unei vieţi amoroase „zburdalnice”.

Taur – Taurii vor avea un an plin de iubire, pentru că deja au început o relaţie frumoasă, la sfârşitul lui 2013. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat, timpul nu este pierdut şi cel mai simplu ar fi să mergeţi mai des la petreceri. Iubirea cea mare vă aşteaptă.

Gemeni – Nativii din gemeni vor avea parte de trădări şi drame spectaculoase în 2014. Cum anul calului de lemn nu aduce prea multă fericire pe plan sentimental pentru geemni, să nu vă aşteptaţi la căsătorii şi poveşti romantice. Va fi un an plind e provocări, dar se poate să ieşiţi neşifonaţi.

Rac – Racii au un 2014 ca în basme. Dacă au găsit deja marea dragoste, anul acesta veţi ajunge la nunta de vis pe care o plănuiaţi încă din copilărie. Dacă sunteţi deja căsătoriţi, veţi avea parte de surprize plăcute din partea persoanei iubite.

Leu – Leii primesc multe oportunităţi în dragoste în 2014. Astrele sunt bune cu nativii acestei zodii şi le vor pune la bătaie mai multe ocaziid e a se aşeza la casa lor şi de a întemeia o familie. Dacă leii vor fi deschişi şi pe fază, dragostea va rezolva orice problemă.

Fecioară – Fecioarele au un 2014 plin de emoţii. Fie că este vorba de oficializarea unei relaţii, mutatul împreună cu persoana iubită, o căsătorie sau chiar naşterea unui copil, nativii vor avea de furcă. În plan sentimental, 2014 aduce schimbări benefice şi bucurii.

Balanţă -Balanţele au aprte de multe surprize în dragoste în 2014. Chit că va fi vorba atât de surprize neplăcute, cât şi de surprize care îţi vor face inima să tresalte, 2014 va fi un an bun. Pentru cei care aşteptaţi ca partenerul să facă un pas în relaţia de cuplu, acest lucru se va întâmpla abia după luna iulie.

Scorpion – Scorpionii au un 2014 greu şi complicat. Iubirea vieţii tale e greu de găsit şi nici loc de multe aventuri de-o noapte nu prea este. Deşi nu veţi avea parte de multe dezamăgiri sau momente tensionate în viaţa intimă, nici nu vor fi şanse de emoţii pozitive.

Săgetător – Săgetătorii se vor linişti în 2014. Fie că este vorba de legalizarea unei relaţii, de cumpărarea unei locuinţe împreună sau de naşterea unui copil, anul 2014 va aduce schimbări benefice şi multă linişte sufletească.

Capricorn – Capricornii au un an plin de dezamăgiri, trădări şi pierderea unei persoane dragi. Ceea ce nu trebuie uitat nici în cele mai negre momente este că cine nu te iubeşte cu adevărat, nu te merită. Nu dispera dacă ai aflat că iubitul te înşală, sau dacă a trebuit să vă despărţiţi.

Vărsător – Anul 2014 aduce o veste bună în sfera sentimentală. O nuntă ca în poveşti, o vacanţă romantică în 2 la primăvară, sau poate chiar o croazieră de vis în insule exotice. Orice ar fi, bugetul nu va pune probleme şi dragostea va fi în toi tot anul.

Peşti – Nativii din peşti îşi vor petrece o mare parte din 2014 în căutarea iubirii. Sărind din relaţie nepotrivită în relaţie nepotrivită nu aveţi cum să vă aşezaţi la casa voastră. Chiar dacă nu l-aţi găsit pe prinţul din poveşti, poate că uneori este bine să luptaţi pentru o relaţie liniştită, fără pasiuni puternice.

 

 

blank