Actualitate, Featured

Cum se simte avocatul Daniel Ionaşcu după ce a fost implicat într-un grav accident rutier

Noapte de coşmar pentru Daniel Ionaşcu! Cunoscutul avocat a fost implicat, luni, într-un grav accident de circulaţie pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Apărătorul lui Cristian Pomohaci şi al altor vedete autohtone a fost băgat urgent în sala de operaţie după ce a suferit mai multe contuzii la cap şi şi-a fracturat antebraţul. Avocatul este îngrijit de medicii de la Spitalul Floreasca.

Daniel Ionașcu şi-a dat seama încă odată că cineva acolo Sus îl iubeşte. Avocatul, care se află în aceste momente operaţie, în urma unui accident grav de circulație a suferit o fractură deschisă a antebraţului, motiv pentru care este operat de dr. Ioan Lascăr, fostul şef al Clinicii de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie de la Spitalul Floreasca. Daniel Ionașcu a suferit şi mai multe leziuni în zona capului, dar este conştient. Accidentul s-a petrecut pe Autostrata A1, la km 32. Din primele informații, mașina ar fi suferit daune importante.

Daniel Ionașcu este un obişnuit al televiziunilor, unde apare frecvent în cadrul unor emisiuni-tabloid. Daniel Ionașcu a fost avocatul lui Cristian Pomohaci și a dezbătut și subiectul divorțului dintre Maria Constantin și Marcel Toader, fiind de partea cântăreţei de muzică populară.