Foloseşte tartamente naturiste!

 acnee

Vara este anotimpul în care poți să-ți arăți spatele frumos. Sunt însă femei care nu poartă costume de baie sau rochii cu spatele gol din cauza acneei de pe spate.

Dacă te idendifici cu acestea, încercă aceste măști de casă pentru a avea din nou un spate frumos.

Masca cu ovăz și miere Fulgi de ovăz te ajută să scapi de excesul de ulei din porii de pe spate, prevenind astfel acneea. Pune o mână de fulgi de ovăz într-un vas pe foc. Lasă vasul câteva minute, apoi oprește focul și așteaptă să se răcească. Adaugă o lingură de miere, amestecă și aplică compoziția pe spate. Las-o să acționeze 20 de minute și apoi spală-ți spatele cu apă rece.

Mască cu roșii Bogate în vitaminele A și C, roșiile sunt un remediu util pentru vindecarea acneei de pe spate. Zdrobește o roșie și aplică pasta pe zona afectată. Spală spatele cu apă rece, după 30 de minute.

Mască cu turmeric și mentă Turmericul și menta au proprietăți antiinflamatorii. Din acest motiv aceste mirodenii ajută la prevenirea răspândirii acneei de pe spate și reduce senzația de mânărime. Din câteva frunze de mentă fă un suc. Amestecă în acesta o linguriță de turmeric și dă-te pe zona afectată cu acest amestec. Clătește cu apă călduță după 15 minute.