Life, Stiri, Ultima Ora

Cum să-ţi provoci iubitul să devină mai sălbatic în pat.

Întotdeauna este loc de mai bine. Chiar şi atunci când vine vorba de activitatea din dormitor. Dacă deja s-a instalat rutina în viaţa sexuală, iar iubitul tău pare că urmează aceiaşi paşi în pat, atunci este momentul să preiei controlul şi să faci schimbări. Cum? Iată câteva sugestii!

401271l-640x0-w-e35d9d23

Vorba dulce mult aduce
Laudă-l zilnic şi spune-i cât este de sexy şi irezistibil, atât în afara cât şi în interiorul dormitorului. Ca şi tine, iubitul tău are nevoie de cuvinte frumoase pentru a prinde curaj. Complimentează-i prestaţia dar şi dotările pentru a-i satisface orgoliul. Apoi poţi face câteva sugestii pentru noi experienţe sexuale, folosind cea mai senzuală voce.

Surprinde-l cu o ţinută sexy
Nu te aştepta să tânjească după tine dacă nu te îngrijeşti şi nu depui puţin efort pentru a te face mai atrgăgătoare. Alege-ţi ţinute lejere, dar sexy, când stai în preajma lui, şi foloseşte un parfum discret. Pe scurt, poartă-te ca la începutul relaţiei. Foloseşte-te şi de cuvinte pentru a-l tachina. Vei fi surprinsă de rezultate.

Preia iniţiativa şi experimentaţi noi mişcări
Surprinde-l într-o zi când vine acasă de la serviciu şi… sari pe el! Dezbracă-l şi oferă-i o partidă de neuitat. Nu numai că veţi petrece clipe pasionale, dar puteţi profita de ocazie şi adrenalină pentru a experimenta mişcări şi poziţii noi.