Life, Stiri

Cum să-ţi planifici programul de întreţinere

Sfaturi pentru atingerea obiectivelor sportive

fata sport

Dacă ai jurat că anul acesta vei fi în formă, sau pur și simplu vrei să reînnoiești promisiunile mai vechi de a fi în formă și de a rămâne în formă, trebuie să ții cont de aceste 3 lucruri care nu te vor ajuta doar să îți îndeplinești obiectivele, ci să ai și rezultate mai bune în ceea ce îți propui!

1. Fă-ți abonament la sala de fitness

Pentru majoritatea oamenilor, activitatea fizică este un adevărat chin. De aceea, avem nevoie de ajutor specializat, de aparate profesionale și de motivația aceea suplimentară care o conferă o sală de fitness. Dacă nu ai deja un abonament, acum este timpul să îți faci unul.

sala-fitness-constanta-1

2. Gândește-te la alegerea unui antrenor personal

Dacă ești serios în intențiile tale de a-ți atinge idealurile în acest an, un antrenor personal este motivația și ajutorul ideal pentru tine. Antrenorul personal poate face diferența dintre succes și eșec și te poate sfătui atât în alegerea exercițiilor potrivite, cât și în execuția corectă a acestora.

3. Structurează-ți antrenamentele

Dacă nu ești de acord cu varianta unui antrenor personal din oricare motive, te sfătuim să îți structurezi diferit antrenamentele din acest an. Începe, așadar, antrenamentul cu o încălzire dinamică și cu o mini-ședință de 5 minute de cardio. Acest lucru îți va ajuta sistemul cardiovascular să fie pregătit pentru efortul ce va urma. La sfârșitul antrenamentului, nu uita de exercițiile de stretching, menite să îți relaxeze mușchii și încheieturile și totodată să îți atenueze febra musculară.