Anul 2021 este anul minimalismului în designul de interior. Mai puțin înseamnă mai mult. Anul acesta ai ocazia să te concentrezi pe bunăstare în casa ta.

De aceea, nu este surprinzător faptul că nuanțele deschise, cum ar fi bej, gri sau alb, ocupă locul central. Deși spectrul este lărgit, inclusiv elementele îndrăznețe, cum ar fi finisaje metalice la robinete și accesorii, sau tonuri predominante pe pereți, mobilier și textile. Baia anului 2021 are un farmec aparte.

Chiuvete duble

Nu în toate băile se pot monta (este pur și simplu o chestiune de spațiu). Dar, dacă în baia ta ai suficient spațiu, a avea două chiuvete nu este doar o chestiune practică, ci este și o tendință. Dacă familia ta este formată din mai mulți membri, chiuvetele duble sunt soluția ideală.

Medii deschise cu design simplu

Albul nu se demodează niciodată, dar acum are un rol secundar, deoarece servește ca bază pentru aplicarea altor materiale care oferă contrast. Nu trebuie insa folosite in exces. Modelele geometrice de pe pereți în culori suave (în special verde sau albastru deschis) sunt la modă în acest an.

Dacă vrei să respecți tendințele acestui an, alege atât mobilier, cât și robinete cu design simplu. Nu trebuie să transformi baia într-un spațiu supraîncărcat.

Îți dăm și un pont. Joacă-te cu accesoriile și vei da mai multă viață băii. Baia trebuie să devină un spațiu luminos, curat și confortabil, în care predomină în fiecare moment ordinea.

Combină lemnul și alte materiale naturale

Pentru ca baia să devină un spațiu care emană caldură, indiferent de stilul său, alege lemnul. Materialele naturale și organice sunt la modă astăzi și ocupă un loc proeminent în baie.

Pereți imperfecți, acoperiri de ciment, chiuvete de piatră naturală, marmură … Texturile naturale ajută la crearea unui mediu mai confortabil și cald.

Finisaje metalice mate pentru un mediu mai organic

Pentru a accentua aspectul teluric al băii, finisajele metalice mate câștigă teren împotriva culorilor strălucitoare. Alama veche, oțelul sau auriul mat câștigă adepți, nu numai în cazul robinetelor, ci și în cazul accesoriilor precum mânere, suporturi de prosoape… Finisajul mat accentuează aspectul organic dorit.

Finisajele aurii și sclipitoare se întorc cu forță

Dacă îți dorești o baie plină de rafinament și distincție, finisajele sclipitoare continuă să fie în tendință. Desigur, nimic nu trebuie să fie în exces.

Robinetul auriu se combină bine cu aproape orice stil și dă luminozitate băii. Atât negrul mat, cât și negrul metalizat vor fi un pariu sigur atât în cazul ​​robinetelor, cât și în cazul accesoriilor, pereților despărțitori de la duș sau ramelor de oglindă.

Dușuri integrate în baie

Deși căzile de baie sunt încă prezente în funcție de nevoile fiecăreia, cădițele de duș sunt din ce în ce mai mult o opțiune principală.

Cu ajutorul lor profiți de spațiu și economisești mai multă apă. În 2021, cabina de duș, integrată în baie, cu pereți despărțitori discreți și aproape invizibili, va fi una dintre cele mai bune opțiuni.

Robinetele încorporate vor fi combinația perfectă, deoarece oferă amplitudine vizuală, elimină interferențele și consolidează senzația de spațiu și bunăstare.

În 2021 trebuie să fii cât mai creativ posibil și să utilizezi fiecare centimetru de spațiu pentru a-l face funcțional, dar și plăcut din punct de vedere estetic.

Pentru a-ți atinge obiectivul, îți recomandăm să afli mai multe informații despre ce modele băi sunt la modă în acest an.

Și, dacă vrei ca baia să pară un spațiu cât mai simplu și ordonat posibil, te sfătuim să afli informații despre mascarea caloriferelor, pentru a masca caloriferul din baie astfel încât să se potrivească cu stilul decorativ ales. Succes!