Life, Stiri

Cum să păstrezi pasiunea în cuplu

minte-1_560c5897beÎți faci timp pentru sex

Nu trebuie să pierzi controlul asupra propriei vieți! Este cazul să te disciplinezi atunci când realizezi că nu știi cum zboară timpul așa de repede și n-ai apucat să faci nimic. Bineînțeles, este și cazul partidelor de sex. Pasiunea se va stinge puțin câte puțin atunci când o lași pe altă dată. Trebuie să-ți faci mereu timp pentru sex și așa te vei simți mai relaxată în acele momente, știind că nu ai nimic în orar în afară de plăcere uimitoare în dormitor.

Trebuie să folosești limbajul corpului

Prin folosirea limbajului corpului, nu doar prin cuvinte, poți obține orice lucru îți dorești. Când îți dorești să faci sex cu partenerul tău, e de ajuns să te uiți în ochii lui, admiră-l și mușcă-ți buzele. Totul va decurge de la sine. Acesta este doar un exemplu. Folosește-ți imaginația și vei găsi propria cale prin care vrei să trimiți un semn nonverbal.

Te poți excita singură

Adu-ți aminte întotdeauna că mintea este cel mai mare organ sexual, atunci când nu reușești să-ți convingi corpul să coopereze. Amintirea celor mai sexy partide de sex pe care le-ai avut în trecut îți pot fi foarte folositoare în aceste momente. După, totul va curge de la sine.