Life

Cum să îl faci pe bebeluș să consume mai multe fructe? Încearcă suzeta cu fructe pentru dentiție

Cu fiecare etapă din viața celui mic apar noi și noi provocări, astfel încât părinții se simt uneori  fără putere… de convingere. Mai ales pentru cei care întâmpină acum etapa diversificării, știu cât de important este să îi ofere celui mic fructe și legume. Ce să facă însă când refuzul este unul vehement?

 

Specialiștii în parenting, dar și cei în nutriție, ne atrag atenția despre faptul că în lumea copiilor totul este despre joc și joacă. Așadar, dacă este necesar să abordați situația diferit, astfel încât să îl convingeți pe cel mic să consume mai multe din alimentele sănătoase, poate că soluția vine de la suzeta cu fructe pentru dentitie. Iată un accesoriu multifuncțional de care vă veți bucura negreșit.

 

Ce este suzeta cu fructe pentru dentiție? Ce legătură au dentiția, suzeta și hrana?

 

La primul gând dă mult de bănuit că cele trei aspecte nu prea au legătură unul cu altul, când, de fapt lucrurile stau diferit. Există acum pe piață astfel de accesorii practice, inclusiv la Little Prints. Au forma unei suzete, însă sunt supradimensionate. Tetina lor nu este una simplă, ci loc perfect pentru fructe sau legume pe care copilul le poate servi în siguranță. Exercițiul în sine va presupune nu doar că va extrage pulpa fructului pentru servire, ci și că își va masa chiar singur gingia inflamată. Situație care ar putea să îl facă să se simtă mai bine când este în plină erupție dentară.

 

De asemenea, este de menționat că o astfel de suzetă respectă toate criteriile de siguranță. Părinții sunt destul de alerți cu privire la materialele incluse în realizarea unei suzete. În cazul celor pentru fructe, dar care se dovedesc a fi utile și în ceea ce privește perioada de erupție, sunt realizate din materiale baby friendly. În cazul celor de la Little Prints vorbim despre silicon alimentar, fără diverși compuși chimici sau alte substanțe care pot afecta în vreun fel sănătatea sau starea de bine a celui mic – atât pe moment, cât și pe termen lung. Sunt așadar scoase din discuție compuși precum BPA, latex, ftalați sau plumb, pe care adesea îi găsim în componența produselor din material plastic.

Citește și  Cum să ai orgasm în acelaşi timp cu partenerul tău

 

Cum alegem corect suzeta de fructe?

 

Dacă în cazul suzetelor clasice suntem atenți la mărimea tetinei, în acest caz ținem cont de asemenea de acest aspect. Sunt trei mărimi disponibile, respectiv S, suzeta potrivită pentru bebeluși de 6 luni, adică etapa incipientă în diversificare. Următoarea mărime este M, fiind cea potrivită pentru bebelușii de până la un an, când pot servi și bucăți de fructe și legume. Ultima este mărimea cea mai mare disponibilă și anume mărimea L, cea potrivită pentru copii de peste un an. Cu aceasta pot fi servite atât paste de fructe și /sau legume, cât și bucăți.

 

Cele trei tetine sunt disponibile în set. Așadar alegerea pe care o fac părinții se referă mai degrabă la culoarea favorită. Oferta curentă este în pagina littleprints.ro.

 

 

 

 

Contact:

 

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

 

 

blank