Blog, Publicitate

Cum sa gasesti o saltea pentru un pat matrimonial

Alegerea unei saltele pentru un pat matrimonial poate fi dificila, pentru ca un pat matrimonial este pentru doua persoane, pentru un cuplu, astfel trebuie multumite doua persoane cu o singura saltea. Salteaua este o parte importanta din viata noastra, mai importanta decat am crede, si decat multi dintre noi realizam. Dormim aproximativ 30% din viata, pare incredibil, dar este adevarat, asadar, 8 ore in fiecare noapte, ne “imbratisam” salteaua si dormim linistiti. O saltea pentru un pat matrimonial gasesti sub diferite modele de la producatori precum Prestige sau Salt Confort.

Saltea pentru un pat matrimonial

Cumpararea unei saltele trebuie facuta cu mare grija din doua motive. In primul rand calitatea somnului tau, adica cat de odihnit vei fi in fiecare zi depinde de ea, implicit calitatea muncii si vietii tale depinde de salteaua pe care o ai. In al doilea rand o saltea nu se cumpara pentru o luna doua, este o investitie pe termen lung. Astfel, o saltea pentru un pat matrimonial este un produs care necesita un grad ridicat de atentie. Suntem diferiti, fiecare dintre noi, astfel poate unii se odihnesc mai bine pe o saltea subtire si tare, altii pe o saltea moale si groasa, iar cand va veni vorba de cumpararea unei saltele matrimoniale, va trebui sa existe undeva un compromis. Salteaua ideala pentru doua persoane nu exista, daca acele doua persoane au gusturi diferite, insa exista salteaua potrivita pentru doua persoane. Aceasta este salteaua pentru un pat matrimonial pe care trebuie sa o gasesti, adica salteaua care sa ofere confort si odihna, pentru amandoi.

Testati impreuna fiecare saltea pe care o vedeti si care va intereseaza, stati cel putin 10 minute pe ea, si vedeti cum va simtiti, iar daca unul dintre voi nu se simte confortabil treceti la urmatorul model, pana cand gasiti salteaua potrivita. Poate dura mult, dar merita, pentru confortul vostru!

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Telefon: 021 255 6677