media_139966976641177200

Toata lumea a trecut prin asta. Nu este capat de lume insa daca te trezesti mahmura si trebuie sa mergi la munca sau la o intalnire importanta trebuie sa stii cum sa ascunzi semnele care te dau de gol.

Spala-te pe fata
Este posibil ca aseara programul tau de demachiere si hidratare sa nu fi mers ca la carte asa ca dimineata trebuie sa repari raul facut. In primul rand indeparteaza urmele de machiaj de pe fata. Incearca un demachiant cu ingrediente racoritoare ca mentol sau citrice iar apoi spala-te pe fata cu apa rece.

Bea foarte multa apa
Unul din efectele secundare ale consumului de acool este deshidratarea. De aceea este bine sa bei inca de dimineata cat mai multa apa, chiar daca nu simti senzatia de sete.

Foloseste o crema hidratanta glowing effect
S-ar putea sa nu mai ai chef de aplicarea unui machiaj ca la carte. Este recomandat sa eviti pudra pentru ca tenul tau oricum arata obosit. Nu vrei sa il incarci si mai mult. Aplica doar o baza de machiaj cu efect iluminator si ascunde-ti cearcanele cu corector. Foloseste putin blush pentru o culoare discreta in obraji.

Machia iluminator pentru ochi
Pentru a face ca ochii sa para odihniti, mari si stralucitori aplica la baza pleoapei inferioare un eye liner nude. De asemenea foloseste mascara pentru ca privirea ta sa capete prospetime. Iar daca poti purta ochelari toata ziua, fa-o!

Citeste si...
Imagine de neuitat!