Life, Stiri

Cum să ai un fund perfect

2

Se spune ca femeile cu cele mai frumoase funduri sunt braziliencele! Iar barbatii tanjesc dupa fundurile rotunde si bine tonifiate…

Asadar, daca vrei un fund perfect trebuie sa faci cateva exercitii pentru a-l obtine!

Ai nevoie de doar 5 minute in care vei face 3 exercitii diferite!

1. The plié

Este un exercitiu pe care l-ai vazut cel mai probabil la balerine.

Trebuie sa stai in picioare. Departeaza-ti picioarele astfel sa depaseasca lungimea dintre umeri. Bratele trebuie sa fie pozitionate in lateral sau in jos daca vrei sa tii si o greutate in mana.

Apoi iti lasi usor, usor fundul in jos, in timp ce iti contracti muschii fesieri. In timp ce te lasi in jos trebuie sa ridici bratele cat mai sus. Trebuie sa stai in aceasta pozitie timp de 20de secunde si trebuie sa o repeti de 20 de ori.

2. The Touchdown

Iti departezi picioarele cat lungimea umerilor, iar apoi te lasi in jos astfel incat sa formezi sa iti aduci genunchii intr-un unghi de 90 de grade. Apoi, iti vei da piciorul stang in spate, in timp ce o mana o tii intinsa si cu palma in fata, iar cealalta mana pe sol. Pozitia se va mentine pentru 20 de secunde. Se va repeta acest exercitiu de cateva ori, iar apoi se va schimba pozitia, piciorul drept stand in spate.

3. Explosive Lounge

Intinde in fata un picior astfel incat sa iti indoi genunchiul la 90 de grade. Ramai asa cateva secunde si apoi schimba piciorul. Ideea e sa il schimbi repede, in timp ce executi o saritura, pentru ca muschii fesieri sa fie incordati.