Life

Cum sa ai succes la barbati: 4 secrete ale femeilor

Nu uita, o femeie de succes este una independenta. Pentru ele, barbatii sunt bonusuri, nu necesitati.

Femeile care atrag barbatii stiu ce vor si niciodata nu alearga dupa un mascul, ci se lasa seduse, chiar daca si acestea sunt atrase de el!

Iata mai jos cateva dintre secretele pe care le au femeile cu succes la barbati:

blank1. Stiu ce vor

Femeia independenta nu se lasa prada oricui. Aceasta nu cade in bratele oricarui tip care se da la ea, este constienta ca are de unde alege si nu se lasa cu una, cu doua.

2. Detin controlul

Barbatii au obiceiul sa joace de multe ori murdar. Tinand cont ca in dragoste si razboi totul e permis, este adevarat ca si femeile pot face asta. Desigur, niciodata cele independente. Daca un barbat se joaca cu sentimentele lor, acestea pleaca imediat.

3. Nu negociaza

In orice relatie exista o serie de compromisuri pe care trebuie sa le faci legat de viata laolalta, insa exista si principii care nu trebuie incalcate. Partenerii trebuie sa se inteleaga reciproc, sa se asculte si sa comunice constant.

4. Nu se tem sa fie singure

Femeia independenta nu are nevoie de o persoana care sa o „completeze”, pentru ca ea este desavarsita si multumita cu sine. Reteta fericirii ei este o viata complexa, cu multi prieteni, o cariera desavarsita si hobby-uri care o aduc inapoi cu picioarele pe pamant. Este si cheia succesului in dragoste, pentru ca atunci cand nu te temi sa fii singur, este mult mai usor sa refuzi persoanele care nu te merita.