Life

Cum sa ai parte de cea mai exploziva placere: Pozitii perfecte pentru a atinge orgasmul vaginal!

Orgasmul vaginal reprezinta una dintre cele mai mari dorinte ale femeilor, caci este intens si dureaza mai mult decat cel clitoridian. Desi mai multi specialisti au sustinut ca acesta este doar un mit, studii recente au aratat insa ca orgasmul vaginal exista. Din pacate insa, acesta poate fi atins mai des de doar 7% din femei. Cu putin efort si practica, orice femeie se poate bucura din fericire de un orgasm vaginal intens, exploziv. Tot ceea ce iti trebuie este putina vointa si pozitia sexuala corecta. Iata mai jos cateva dintre acestea: 
 img_1587141_thumbs_600x400_1983991


1. Pozitia Acrobata
Iubitul tau sta intins pe spate, tu te asezi deasupra lui cu spatele la el si te lasi usor peste el. In aceasta pozitie penetrarea nu este una profunda, insa stimularea punctului G este una intensa si poti atinge mult mai usor orgasmul vaginal. In plus, placerea poate fi dubla, caci aceasta pozitie este perfecta si pentru stimularea clitorisului. 

 

2. Dansul in poala
Stati pe marginea patului sau a unei canapele. Tu te asezi in bratele lui cu picioarele lipite. In aceasta pozitie poti ajunge la un orgasm vaginal exploziv si intens deoarece penetrarea este una profunda, exact in punctul G. In plus, dansul in poala iti lasa mana libera in ceea ce priveste ritmul, dar si unghiul de penetrare. 
 
 

3. Pozitia Arcul
Intinde-te pe spate, sprijina-te in umeri si ridica usor bazinul cu picioarele indepartate. Iubitul tau va sta in genunchi intre picioarele tale si te va penetra lent. Daca vrei sa ai mai mult confort, poti sa iti asezi sub bazin o perna. 
 


4. Pozitia Lingura
Cand vine vorba despre stimularea punctului G in timpul preludiului, nicio pozitie nu pare mai potrivita decat aceasta. Stati intinsi pe o parte, sprijina-te pe un cot si indoaie-ti genunchii in fata. Iubitul tau se asaza in spatele tau si isi sprijina corpul de tine. Penetrarea este profunda si exact in zona punctului G, la intrarea in vagin.

 

5. Pozitia Fluture
Stai intinsa pe spate, cu picioarele desfacute, astfel incat acestea sa formeze un unghi mai mare de 90 de grade intre ele. 
Iubitul tau sta in genunchi intre picioarele tale. In aceasta pozitie, stimularea punctului G este intensa, iar iubitul tau va avea parte de o priveliste care il va excita la maxim. 6. Impact adanc
Femeia trebuie sa-si ridice picioarele pe umerii barbatului si sa-i permita acestuia s-o penetreze in voie, bucurandu-se, in acelasi timp, de o cascada de senzatii noi. Punctul G este stimulat foarte bine, iar orgasmul vaginal poate fi atins foarte usor in aceasta pozitie.