Showbiz, Stiri

Cum a reuşit Nicoleta Luciu să scape de coşurile de pe faţă

Vedeta a fost năpădită de un stafilococ auriu, dar dermatologii au salvat-o!

Nicoleta-Luciu

In urma cu ceva timp, Nicoleta Luciu a dezvaluit public faptul ca se confrunta cu grave probleme la nivelul tenului, mare pare din fata fiindu-i „invadata” de cosuri inestetice. Cu ajutorul medicilor, vedeta a reusit totusi sa-si remedieze problemele, iar acum chipul ei isi recapata usor-usor frumusetea naturala. Pe langa tratamentele recomandate de doctori, Nicoleta si-a cumparat cateva creme si masti din Israel, pe care planuieste sa le foloseasca imediat ce tenul ei isi revine la normal.

Nicoleta plange

Nicoleta Luciu, considerata a fi una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, a surprins pe toata lumea in urma cu ceva vreme, atunci cand a aparut in public si a dezvaluit ca se confrunta cu probleme grave la nivelul tenului, chipul fiindu-i pe alocuri plin de cosuri inestetice.

Vedeta a apleat imediat la ajutorul medicilor dermatologi care, dupa ce au diagnosticat-o cu stafilococ auriu, i-au prescris un tratament ce consta in creme si spray-uri pe baza de plante, produse pe care Nicoleta le foloseste acum cu sfintenie. Si bine face, intrucat problemele aproape ca i s-au rezolvat, iar tenul ei este aproape de a-si recapata perfectiunea.

Nicoleta

Mai mult decat atat, aflata in vacanta in Israel, Nicoleta Luciu a avut grija sa-si achizitioneze de acolo cateva creme si masti speciale, de la Marea Moarta, pe care la va folosi insa abia dupa ce va termina tratamentul prescris de medic.

“Imi iau tratamentul si folosesc in continuare spray-urile pentru ten, pe baza de plante. Imi fac bine si observ ca se vede o vindecare. Din Israel mi-am luat cateva crème pentru fata, masti, de la Marea Moarta, care sunt extraordinare, dar pe care momentan nu le pot folosi. Trebuie sa-mi termin intai tratamentul, si dupa ce se vindeca fata, o sa le pot folosi”, a dezvaluit Nicoleta.