Life, Stiri

Cum realizezi machiajul de club?

Aranjarea ta pentru distracţia din club trebuie să fie diferită de machiajul zilnic

Machiaj club

Felul cum ne machiem atunci cand mergem la o petrecere intr-un club este total diferit de machiajul obisnuit de zi cu zi, fapt datorat cantitatilor de culoare si lumina. Daca vrei sa fii irezistibil de seducatoare in club, trebuie sa ai un look dramatic, insa fin, cu stralucire.

Pentru ochi – fardul pentru ochi trebuie sa fie in trei nuante asortate cu vestimentatia aleasa si culoarea ochilor tai; pentru ca fardul sa-ti reziste pe pleoape toata noaptea, aplica o cantitate mica de pudra pe pleoape; din fardul cu nuanta cea mai deschisa, aplica cu o pensula o cantitate mica pe toata suprafata pleopelor; acum, ia un aplicator curat si coloreaza cu el nuanta medie, incepand cu linia genelor si urcand pana peste pliul pleoapelor.

Aplica uniform la ambii ochi; pentru o privire misterioasa, plina de profunzime, alege cea mai inchisa nuanta si contureaza linia genelor; aplica aceeasi nuanta inchisa in coltul exterior al ochilor, cu o umbra fina spre spranceana. Aceasta tehnica pune in evidenta culoare ochilor tai si ii va face sa para mai mari. Acum, foloseste nuanta de fard cea mai inchisa conturand sub genele inferioare. Puteti folosi ca inlocuitor un creion dermatograf sau un tus; ultimul pas in machiajul ochilor este rimelul. Separati foarte bine genele cu o periuta speciala pentru gene si aplicati mascara in 1 sau 2 straturi. Poti aplica cateva strasuri sau paiete in colturile exterioare ale ochilor sau direct pe gene.

Pentru ten – Este recomandat in machiajul pentru club sa folosesti un fond de ten cu particule stralucitoare. Acestea vor reflecta lumina si vor indeparta aspectul de oboseala. Dupa aplicarea fondului de ten, pentru mai multa fixare si stralucire, poti aplica o pudra satinata sau o pudra normala in care se adauga putin sclipici.

Pentru obraji, foloseste o cantitate mica de pudra bronzanta urmarind liniile fetei, iar pe rotunjimea obrajilor, aplicati un blush roz cu sidef.

Aplicati apoi un fard iluminator, alb sau roz, intre sprancene , pe osul nasului, sub ochi si pe barbie.

Pentru buze – Inainte de a incepe machiajul, hidrateaza-ti buzele cu o crema si putina baza de machiaj. Contureaza-ti apoi buzele cu un creion de o nuanta apropiata culorii lor naturale, iar apoi aplica un gloss stralucitor sau un ruj cu particule.

blank