Trei poziţii sexuale cât o serie de exerciţii de fitness!

 sex

Sigur ca o partida de sex este mai apetisanta pentru oricine decat exercitiile fizice in sala de fitness. Asa ca, daca tot ai mare grija de silueta, de ce sa nu profiti de ocazie si sa alegi cateva pozitii prin care sa arzi mai multe calorii?

Potrivit unui studiu recent efectuat de catre Antony D. Karelis, profesor in Stiintele fizice de la Universitatea din Quebec (Canada), barbatii consuma patru calorii pe minut, iar femeile – trei calorii pe minut, in timp ce fac sex. Asadar, ai parte de o partida de 25 de minute, ajungi sa consumi cel putin 75 de calorii – mai bine de jumatate dintr-un baton de ciocolata. Totusi, daca vrei intr-adevar sa intensifici consumul de calorii, poti incerca urmatoarele pozitii sexuale!

Pozitia „puiul de maimuta”

Ancoreaza-ti bine picioarele pe podea si impinge-te in sus cu ajutorul mainilor, astfel incat sa ajungi in pozitia „podul pe spate“. El va sta in genunchi si te va patrunde de sus, sustinandu-ti greutatea cu bratele sale intinse.

Pozitia „scranciobul”

Partenerul trebuie sa stea cu umerii sprijiniti de un scaun si cu picioarele ferm plasate pe podea. Aseaza-te deasupra lui (ca in pozitia „cowgirl”), tragandu-ti picioarele in spatele tau, pe coapsele lui, si folosindu-i mainile pentru sustinere. Acum, muschii tai abdominali controleaza miscarea. Foloseste-ti puterea interna si muschii coapselor pentru a obtine nu doar orgasmul, ci si consumul de calorii pe care ti-l doreai!

Pozitia „ridicarea sexy”

Asemenea unui exercitiu de ridicare de la sol, pune mainile pe langa corp, in timp ce stai intinsa pe spate, cu palmele pe podea, pentru a sustine greutatea corpului, facand aproape ca o flotare inversa, cu partenerul deasupra. Roaga-l si pe el sa te ajute in aceasta miscare sus-jos. Orgasmele si abdomenul plat nu se exclud reciproc!