Daca ai o prietena care urmeaza sa faca nunta, probabil ca te gandesti la cum sa-i organizezi petrecerea perfecta pentru burlacite. Ei bine, iata cateva idei.

Alege o locatie prietenoasa . Indiferent ca e in club sau acasa, important e ca acolo sa va simtiti bine. Altfel..e doar o fita!

 Fii creativa si umple cu flori, decoratiuni vesele si colorate si multe dulciuri. O asa atmosfera e demna de o petrecere a fetelor cu stil!

Mizeaza pe sex insa la modul cel mai artistic. Ceva mesaje pe masa, pahare imbracate in materiale sexy sau poate imprimate cu texte reprezentative.

0-66ab92eda6

Daca stii ca ai o prietena deschisa din punctul asta de vedere, poti adopta stilul indraznet si poti aduce pahare in forma de penis sau alte decoratiuni deocheate. Ele se gasesc si se pot obtine la comanda dar e bine sa stii daca iti permiti sa faci asta cu ea! Nu uita ca meniul trebuie sa fie simplu dar erotic si nu ignorati bauturile si jocurile care, de data asta, pot fi si ee indraznete.

Citeste si...
Iată cea mai sigură metoda de ardere-a caloriilor prin alergare

Majoritatea merg pe o petrecere simpla de club sau, la cealalta extrema, pe trucuri foarte..porno. Incearca sa fii udneva la mijloc daca vrei sa ii palca si ei, sa nu va plictisiti si sa fie ceva de pomina! Nu uita de muzica erotica sau de ceva filmulete care sa va indemne la barfa!