Life, Stiri

Cum obţii un fund apetisant ca la Hollywood?

Antrenorul vedetelor îţi dezvăluie secretele lor

vrei-un-fund-apetisand-a-la-hollywood-antrenorul-vedetelor-iti-dezvaluie-secretele-lor_1_size1

Vrei un fund tonifiat, fara celulita si cat se poate de apetisant? Vedetele de la Hollywood detin secretul. Iar exercitiile pe care trebuie sa le faci sunt mult mai simple decat credeai.

Marea greseala a fetelor care vor un fund tonifiat este concentrarea pe coapse si pe grasimea din zona. Antrenorul vedetelor, Lalo Fuentes, recomanda exercitiile strict concentrate pe fese. „Restul va veni de la sine”.

vrei-un-fund-apetisand-a-la-hollywood-antrenorul-vedetelor-iti-dezvaluie-secretele-lor

Cel mai important si eficient exercitiu este mult mai simplu decat ai fi crezut – este vorba de urcatul dealurilor. „Arde calorii, creste rezistenta si iti intareste fundul”, spune el.

Daca nu ai dealuri pe care sa le cuceresti, mergi pe banda, dar tine cont de urmatoarele sfaturi: inclin-o la 15 grade la o viteza de 5 kilometri/ora; fa pasi mari si misca-ti bratele. Trucul este sa mergi cat mai incet cu putinta; tine-ti abdomenul incordat, astfel incat sa fie si el lucrat; respira calculat

O alta tehnica foarte eficienta este „inghetarea miscarilor”. In ce consta? In fiecare punct al exercitiului, opreste-te pentru o secunda si incordeaza muschii pe care vrei sa-i tonifici cel mai mult. In acest caz, fundul.”

Nu mai este mult pana la vara, asa ca spor la treaba!

blank