Life, Stiri

Cum o sa fie nunta ta in functie de zodie ?

Fiecare zodie are propiile criterii privind preferintele pentru o nunta de vis

Cum o sa fie nunta ta in functie de zodieIn functie de zodia ta si de criteriile care te reprezinta din punct de vedere astral, poti afla cu usurinta cum o sa fie nunta ta. Cauta-ti zodia si afla cum o sa fie nunta ta.

Rac

Cei aflati in aceasta zodie sunt traditionalisti, romantici si melancolici. Privelistea frumoasa poate fi de efect pentru nunta racului, prefera locurile traditionaliste, un castel sau o gradina bogata.

Leu

Nu este exclusa nunta pe o plaja luxoasa sau un restaurant fitos, unde leul sa isi poate rasfata invitatii. Leii opteaza in general pentru lux, confort si un meniu bogat pentru nunta.

Fecioara

Fecioara o sa aiba grija de toate detaliile, chiar si cele mai nesemnificative. Prefera o nunta in aer liber si cat mai practica posibila.

Capricorn

Cei aflati in capricorn sunt extrem de traditionalisti. Vor opta cu siguranta pentru o nunta traditionala, intr-o biserica atent aleasa pe care sa o umple cu cele mai dragi persoane lui, impreuna cu intreaga familie.

Varsator

Le place sa socheze asa ca vor opta pentru o nunta destul de excentrica. Locurile cat mai neobisnuite sunt atractie pentru varsatori, ar fi in stare sa se marite/insoare si sub apa, asa cum au facut si alte cupluri apeland la scubadiving sau chiar pe un munte la mare inaltime.

Pesti

Acestia vor opta pentru o nunta pe plaja sau cat mai aproape de o apa, zodia lor fiind in semn de apa. Ringul de dans o sa fie incins de acestia pe un playlist atent ales.

Berbec

Cei aflati in berbec vor alege o nunta mai neobisnuita, acestia fiind adevarati trendseteri. Vor alege o nunta subacvatica sau undeva in natura.

Taur

Taurii sunt una cu natura. O nunta undeva pe un munte, un deal sau o pasune nu este exclusa din topul preferintelor acestora.

Gemeni

Gemenii sunt destul de dogmatici insa nu este exclus sa aleaga o nunta undeva intr-o galerie de arta, muzeu sau amfiteatru, fiind foarte atrasi de partea artistica. Deasemenea vor prefera o orchestra sa le cante la nunta, in locul lautarilor.

 

blank