Life, Stiri

Cum îţi pregăteşti trupul pentru noul sezon de vară

Terapii de frumuseţe care te scapă de acnee şi celulită

  terapii acnee

Mâncarea din belşug şi activitatea fizică redusă te poate lăsa cu o amprentă neplăcută: reapariţia acneei şi a celulitei. Chiar daca nu crezi sau daca inca nu vezi, efectele dezastruoase ale acestor… “indeletniciri” exista si foarte curand vor incepe sa te deranjeze.

Stresul este si mai mare dacă deja te pregăteşti de vacanţă sau de ieşirile la piscină.

Chirurgul plastician dr. Florin Juravle recomanda două terapii de frumusete, una pentru fata, cealalta pentru corp, terapii care promit sa stearga efectele stilul de viata dezorganizat adoptat in ultima vreme.

Peelingul chimic te scapa de acnee Pe langa faptul ca actioneaza foarte bine asupra ridurilor fine, peelingul chimic trateaza foarte bine si acneea sau urmele pe care aceasta le­a lasat asupra tenului tau.

Se stie foarte clar ca mancarea grea, plina de grasime, consumul de alcool si noptile nedormite isi pun amprenta, in primul rand, pe ten. De aceea, dr. Florin Juravle ne recomanda cateva sedinte de peeling chimic care, cu siguranta, ne vor ajuta. “Peeling­ul chimic, cunoscut si sub numele de exfoliere chimica sau derma­peeling, este o tehnica folosita pentru a imbunatatii aspectul pielii.

Pe parcursul acestui tratament, preparatul chimic aplicat pe piele, determina aparitia unor vezicule si mai apoi, duce la exfolierea suprefetei cutanate. ”Noua piele” este mult mai catifelata si mai putin ridata, dar este temporar sensibila la razele solare”, explica medicul. Asadar, cred ca trebuie sa ne grabim cu acest tratament pentru a ne putea bucura si de soare.

Mezoterapia Reducerea depozitelor de grasime, tratarea celulitei, prin utilizarea unor substante precum fosfatidilcolina sau deoxicolatul ce emulsioneaza grasimile din depozitele in care sunt injectate (lipoliza).

Reintinerirea pielii, in mod special de la nivelul fetei si gatului, decolteului si mainilor, prin utilizarea de substante precum acidul hialuronic, multivitamine, aminoacizi, coenzime, antioxidanti, care stimuleaza sproductia de colagen si regenerarea elastinei, elimina formarea si daunele radicalilor liberi, favorizeaza hidratarea pielii, imbunatatirea tonusului si texturii pielii, netezirea ridurilor fine si chiar a celor mediu­profunde.

Atenuarea vergeturilor (datorate deteriorarii si/ sau perturbarii formarii fibrelor de colagen si elastina). Acestea sunt o parte dintre beneficiile pe care le are mezoterapia asupra corpului tau.

Sedintele de mezoterapie nu sunt dureroase, iar tratamentul poate fi aplicat in 2 feluri. Exista mezoterapia prin injectare, se percep mici intepaturi, suportabile chiar si de cele mai sensibile persoane.

Ca sa fie eliminat definitive disconfortul, se poate aplica o crema cu anestezic cu 30­40 de minute inainte de tratament. A doua varianta, mezoterapia prin electrodermoporatie este total nedureroasa, ba chiar relaxanta, procedura constand intr­un masaj bland cu ajutorul unei piese de mana.

„De obicei, tratamentul implica sesiuni spatiate la 1­3 saptamani, pana cand se obtine efectul dorit si apoi, pentru intretinere, la fiecare doua­trei luni. Dupa doua­trei sesiuni, pacientii pot vedea imbunatatirile aduse de tratament. Unii pot vedea efectiv rezultatele dupa doar o singura sedinta”, explica medicul estetician Florin Juravle.

 

 

blank