Life, Stiri

Cum îți distrugi căsnicia fără să-ți dai seama

Gesturi sau decizii care pot sfârşi un mariaj

casnicie 

Nici nu îți dai seama cum unele gesturi cu care te-ai obișnuit sau pe care le faci de multă vreme, puțin câte puțin îți distrug relația de cuplu sau căsnicia. Află care sunt acestea și cum poți scăpa de ele!

Nu vorbești cu soțul tău Este simplu să comunici cu partenerul tău pentru a rezolva problemele de cuplu, însă nu toată lumea se gândește să facă acest lucru. Atunci când te deranjează un lucru pe care el îl face, spune-i și nu lăsa gândurile negative să se adune până când explodezi și începeți o ceartă fără sfârșit. Energia pe care o consumi purtând o discuție sinceră este o nimica toată pe lângă certurile și supărările ce urmează, din cauza frustrărilor adunate.

Munca înaintea familiei Dacă atunci când ajungi acasă nu mai lași laptopul sau telefonul din brațe, deși luați cina împreună sau ați hotărât să petreceți seara împreună. Puțin câte puțin îți distrugi relația cu partenerul tău, pentru că și aceasta are nevoie să fie hrănită și trebuie să depuneți amândoi efort ca s-o faceți să meargă. Dacă nu investești timp în relația sau căsnicia ta, cu siguranță o vei pierde.

Nu mai faceți sex Patul din dormitor nu este acolo doar ca să dormiți în el. Dacă nu mai există intimitate de genul acesta între voi, relația voastră nu va mai dura prea multă vreme. Evită rutina pe cât posibil și încercați lucruri noi. Dacă simțiți că nu aveți timp destul la dispoziție, atunci faceți. Programați dinainte partidele de sex dacă este nevoie, dar nu le lăsați pe plan secund.

Nu faci tot posibilul să-ți salvezi căsnicia Înainte să iei decizia de a pune punct relației sau de a divorța, încearcă toate posibilitățile. Ce puteți schimba între voi? Cum vă puteți face viața împreună mai ușoară? De asemenea, dacă există neînțelegeri între voi, mergeți la un consilier sau la terapie de cuplu. Dacă încă aveți sentimente de iubire unul față de celălalt, merită să încercați totul ca să rămâneți împreună.

 

 

blank