Life, Stiri

Cum începi o partidă de sex BDSM

Poate fi o experienţă de explorare şi de combatere a inhibiţilor

bdsm-1_9ad9d38896

Odată cu popularizarea seriei de cărţi Fifty Shades of Grey, fetişurile de tip BDSM (bandaj, disciplină / dominanţă şi sado-masochism) nu mai sunt atât de tabu, ci chiar au devenit un subiect de interes în rândul doamnelor şi domnişoarelor. Dacă eşti şi tu interesată de astfel de partide, iată cum poţi începe: Specialiştii sunt de părere că o astfel de experienţă este prielnică nu doar pentru a explora mai multe aspecte psihosexuale din viaţa ta, ci şi ca să scapi de inhibiţii, să înveţi lucruri noi despre tine şi despre partener şi să ieşiţi din monotonie. Important este să ai încredere în tine şi să arăţi asta, să nu te simţi jenată de nimic.

Ce este BDSM şi ce presupune

Pe scurt, pe lângă detaliile de bandaj, disciplinare şi sado-masochism, BDSM înseamnă dominarea partenerului, pe de o parte, şi renunţarea deplină la control, pe de alta.

Dacă tu, ca femeie, începi să deţii controlul în partidele de sex (însă nu este sănătos să faci asta de fiecare dată), poţi căpăta mai multă încredere în sine şi în celelalte domenii importante din viaţa ta. Important este să ai mintea cât mai deschisă la sexualitate, să ştii să comunici atunci când nu te simţi bine şi să explorezi cât mai mult.

Primul pas către o partidă de sex BDSM

Eşti curioasă şi nu mai ai răbdare să guşti din acest tip de sex, însă nu face asta fără o discuţie cu partenerul în prealabil. Dacă nu vrei ca el să fie reticent, trebuie să îi spui dinainte dorinţele tale şi tot ce vrei să cuprindă partida voastră de sex. După ce v-aţi pus de acord să încercaţi asta, la următoarea partidă de sex, nu te teme să preiei frâiele. Cea mai simplă metodă este să stai tu deasupra şi să îi spu că tu vrei să controlezi toată partida. Dacă el este de acord, continuaţi, dacă nu, mai amână momentul pentru viitorul apropiat.

RTEmagicC_bdsm-2.jpg

Menţine-ţi poziţia de control

Nu trebuie neapărat să stai deasupra, ci poate fi şi el în această poziţie, însă nu înseamnă că deţine controlul. Îi poţi spune simplu că el nu primeşte ceea ce vrea, până nu te satisface pe tine. Şi de aici poţi interpreta acest rol de dominatrix (deocamdată fără „instrumentele” de rigoare) până ajungi în punctul dorit. Pe urmă îi oferi şi lui ce i-ai promis.

Cum îl satisfaci pe el

O idee care îl va duce rapid pe culmile plăcerii: leagă-l la ochi, pune-l să-ţi povestească cât mai explicit una dintre cele mai erotice fantezii ale sale, iar în acest timp tu îl stimulezi cu mâinile sau cu gura. Dacă vrei mai multe detalii, iar el nu le spune, îl poţi pedepsi oprindu-te pentru câteva momente din ceea ce faci. El va prinde ideea imediat.

 

 

blank