Andreea Marin
Showbiz

Cum i-a influențat Andreea Marin viața unei femei. A fost un impact neașteptat

Simona Ruscu a avut onoarea de a fi partenera lui Andreea Marin în mai multe proiecte. Cunoscuta cântăreață de muzică populară și de petrecere din Banat a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu Andreea Marin și ce impact a avut aceasta în cariera sa.

Simona Ruscu a declarat despre Andreea Marin: „Ea, cea de odinioară, s-a regăsit în mine”. Cântăreață de muzică populară și de petrecere din Banat a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu Andreea Marin și ce impact a avut aceasta în drumul parcurs în cariera sa.

Andreea Marin fost gazda și producătorul Galei Atipic Beauty. Evenimentul de la Palatul Parlamentului este dedicat persoanelor cu dizabilități și a devenit o tradiție. Acesta demonstrează de ani buni că dizabilitatea nu împiedică un om să trăiască frumos și demn. Printre invitații speciali s-au numărat și copiii vedetei, Radu Ștefan Bănică și Violeta, precum și cântăreața Simona Ruscu.

Partenera celebrei Andreea Marin, dezvăluiri despre idolul său

Simona Ruscu a avut onoarea de a fi partenera Andreei Marin în mai multe proiecte. Printre acestea se numără și podcastul “Vocea Generației”, unde Andreea Marin este producător. Primul sezon al podcastului Vocea Generației aduce în atenția publicului online artiști de folclor sau promotori ai valorilor tradiționale românești care reușesc să genereze, prin mărturia lor, o punte între generații. De asemenea, Simona a participat la Gala Atipic Beauty 2023 unde a avut un moment unic în care a interpretat o melodie. La Palatul Parlamentului, în elegantul Salon de Recepții, a avut loc spectacolul aniversar extraordinar. Frumoasa bănățencă a spus ce înseamnă pentru ea colaborarea cu Andreea Marin.


Visa să fie jurnalistă ca Andreea Marin

“Când eram mică visam să fiu jurnalistă ca Andreea Marin. Mă regăseam mult în felul ei de a fi. De aceea am si terminat facultatea de jurnalism din Timișoara. Între timp mi-am descoperit vocația reală: aceea de a cânta. M-am îndrăgostit iremediabil de petrecerile românești și de spiritul pătimaș al românilor, atunci când aceștia sărbătoresc. Iubesc tradițiile românești și elementele care ne fac unici în lume”, a spus Simona Ruscu.

Simona Ruscu: „Întâlnirea cu Andreea Marin a avut un efect neașteptat”

Citește și  Andreea Marin face o scena demna de ''Imblanzirea scorpiei"

Ani mai târziu, Simona Ruscu și-a întâlnit idolul. Nu a ajuns să termine jurnalismul, însă se îndreaptă în direcția aceasta. Este prezentatoarea unui podcast al cărui producător este nimeni alta decât Andreea Marin. Nu lasă în urmă marea ei pasiune, muzica, însă întâlnirea cu Zâna a schimbat ceva în ea.

„Întâlnirea cu Andreea Marin, în 2022, a fost întâmplătoare și a avut un efect neașteptat. Și ea, Andreea Marin de odinioară, s-a regăsit cumva în mine. Astfel a acceptat să fie producătorul proiectului meu Vocea Generației. Este un podcast prin care renaște tradiția, viața și valorile poate uitate. Invitații mei sunt oameni-simbol ai României, care dețin realizări devenite tradiții sau cu potențial în această direcție”, a spus Simona Ruscu.

Partenera prezentatoarei Andreea: Visul meu este să promovez frumosul

Este al șaptelea an în care această gală a emoțiilor și a lecțiilor de viață a avut loc. Având deja o tradiție de câțiva ani, gala Atipic Beauty a reunit pe scenă persoane cu povești de viață incredibile, alături de vedete și cântăreți care au oferit momente speciale.


„Visul meu de acum e să îmi folosesc vocea pentru a promova tot ce are mai bun și frumos România, respectiv să le cânt oamenilor în momentele lor de sărbătoare. Evenimentul Atipic Beauty din 2023 este Gala de 10 ani, o încununare a mișcării cu același nume. Această mișcare a schimbat o lege în România și a redat speranța pentru o viață demnă. A susținut oamenii pe care destinul i-a adus în punct critic și le-a redat speranța. Oameni care au dovedit că frumusețea este în ei, nu în aparențe. Și mai ales, care au dovedit că nu există nu se poate“, a mai spus cântăreața.

Simona Ruscu este o solistă de muzică populară și de petrecere, cu o experiență de peste 10 ani, care a studiat Canto popular la Școala populară de Artă din Timișoara. Până în prezent, ea a cântat la sute de evenimente, atât în țară, cât și dincolo de granițe.

blank