Monden

Andreea Marin face o scena demna de ”Imblanzirea scorpiei”

Andreea Marin ii da afara dintr-un restaurant pe toti barbatii

blank„Zana surprizelor” uita de bunele maniere si ajunge sa alunge dintr-un restaurant toti barbatii, dorind sa ramana numai cu femeile astfel incat sa isi poata desfasura campania „Scoala mamelor”. „Toti barbatii sa fie dati afara!”, sunt cuvintele fara menajamente ale Andreei Marin cu privire la prezenta barbatilor din restaurant. Aceasta ar fi vrut sa fie singura si sa aiba intimitate sa vorbeasca numai cu mamele astfel incat sa isi poata duce campania la sfarsit. 

Culmea este ca Andreea Marin Banica a ridicat niste domni care stateau la o masa si mancau : „Am spus barbatii afara din sala. Domnii de acolo…?”, au fost spusele Andreei legat de bietii oameni care probabil au dat bani pe ce comandase, acum nevoiti sa paraseasca localul la ordinele „zanei”. Toata lumea s-a conformat si absolut toti barbatii au parasit localul iar angajatii localului nu au avut nimic de comentat cu privire la incident. 

„Locatia este special aleasa ca pentru o intalnire intre prietene. Sunt invitate in mod special mamele. Cu dulciurile si bauturile racoritoare venim noi, voi veniti cu zambetele, pentru ca fotografiile facute la final sa devina amintiri de neuitat”, a fost parerea generala din sala.

blank