claudia pavel
Showbiz

Cu ce se ocupă Claudia Pavel după ce s-a mutat din nou în SUA. Bruneta a dat lovitura: „În ziua de azi nu ai cum să fii doar artist”

Claudia Pavel s-a mutat din nou în Statele Unite ale Americii, împreună cu fiul și cu sora ei, iar lucrurile s-au așezat atât de bine pentru ea, încât și-a găsit și un job, ea ocupându-se acum de un podcast la unul dintre cele mai importante radiouri din Florida.

În cadrul unui interviu pentru revista Tango, Claudia Pavel a vorbit despre schimbările din viața ei, mărturisind că este foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiește în prezent.

„E un pas important și un proiect extraordinar, care-mi oferă enormă bucurie și-mi permite să cunosc oameni excepționali din industria muzicală și nu doar. În plus, totul a venit pe neașteptate, l-am intervievat pe managerul și hostul Radio Revolution 93.5, de origine italiană, Stefano Sed’ O Piazza, iar lui i-a plăcut mult de întreagă noastră echipă de români, Dana Alexander, Cristian Greger, Paula Pavel și mi-a propus să facem împreună podcastul radioului, pe care îl aveau în plan, dar mă așteptau pe mine, se pare!”, a spus cântăreața când a fost întrebată ce înseamnă pentru ea să aibă un podcast la unul dintre cele mai importante radiouri din Florida.

De asemenea, ea a mărturisit că a filmat deja mai multe episoade:

„Da, am făcut mai multe episoade. Podcastul se numește Revolution O’clock și, până acum, am avut invitați celebri ca Dj Markus Schulz și Adina Butar, unul dintre cele mai importante nume în EDM și Trance Music, Emma Hewitt, l-am avut pe Poobear, unul dintre cei mai mari songwriteri din lume, a scris toate hiturile pe care le cunoaștem ale lui Justin Bieber, Chris Brown, Pink, Usher, Mariah Carey și mulți alții, regizorul Luke Greenfield (care a făcut Something Borrowed, The Animal, The Girl Next Door) sau scriitoarea Jo Ferrone”, a mai spus ea.

Deși se simte împlinită, ea nu consideră, însă, că s-a mutat în SUA, căci vine frecvent în România.

„Sunt fericită. Contează mult că și copilul meu este foarte fericit aici, face surfing aproape zilnic, locuim lângă ocean, școala îi place mult, crește și lângă tatăl lui, ceea ce este absolut minunat. Însă mie nu-mi place să spun că m-am mutat, pentru că lucrez în România, vin la concerte și la evenimente, vin pentru doctorat, în plus, mama și tata sunt acolo, iar casa noastră este la locul ei. Mai degrabă aș zice că mă extind”, a mai precizat ea, potrivit sursei citate.

Cum se menține în formă Claudia Pavel

Citește și  Claudia Pavel a cucerit SUA.

La 37 de ani, Claudia se menține în formă pentru că duce o viață ordonată, nu se abate de la o dietă vegană și face mult sport, iar secretul ei este mersul regulat la pilates, de două ori pe săptămână. De multe ori, cântăreața s-a filmat în sală, executând exercițiile care îi țin mușchii tonifiați și silueta subțire.

blank