Showbiz, Stiri

Cristiana Răduţă era una dintre cele mai dorite femeie în anii 2000

Fosta cântăreaţa a ajuns de nerecunoscut!

cristiana-raduta

In urma cu 10 ani, Cristiana Raduta cucerea lumea muzicii romanesti, cu ajutorul lui Laurentiu Duta, si devenea una dintre cele mai apreciate cantarete, fiind adeseori considerata o Madonna autohtona.

Sexy, nonconformista si total lipsita de inhibitii, Cristiana Raduta a devenit rapid un nume in industrie dupa aparitia videoclipului “Amor, amor”. Clipul piesei a fost, la vremea respectiva, in 2000, cel mai scump videoclip realizat in Romania si a costat 50.000 de euro. Iar Cristiana a pozat, lipsita complet de inhibitii, in Playboy, intr-unul dintre cele mai incendiare pictoriale.

Impreuna cu 3 Sud Est si Animal X, Cristiana reusea in acei ani sa umple salile de spectacole, in turneul Anti-Drog. Melodiile “Voi fi a ta” si “Amor, amor” au ocupat primele pozitii ale topurilor de specialitate saptamani la rand, iar clipurile inedite aprindeau imaginatia barbatilor, care isi doreau sa stie cat mai multe lucruri despre artista.

cristiana-3

Insa, la fel cum a aparut, Cristiana a si disparut din peisajul muzical, doar pentru ca si-a dorit sa fie actrita. Intre timp, s-a si casatorit cu un celebru om de afaceri, cu care avea o relatie de foarte multa vreme si care a dus-o sa traiasca in Franta.

cristiana-_2

Din cand in cand, insa, Cristiana se mai intoarce in Romania, dar numai ca sa joace in piese de teatru. Ea are o colaborare fructuoasa cu Teatrul Metropolis, unde joaca alaturi de Adela Marculescu, Damian Crasmaru si Lucian Ghimisi, in “Floare de cactus”, în regia lui Alice Barb, dar şi în “Îngeri în America”, în regia lui Victor Ioan Frunză, alături de George Ivaşcu. Actriţa apare pe afişe sub numele: Cristiana Răduţă Bobic.