Durerea lui Gerge Copos le afectează pe femeile din familia sa

  Copos 5

Ajuns in fata judecatorilor in “Dosarul Loteria”, George Copos nu s-a mai putut abtine si a izbucnit in plans, marcat de perioada de detentie. Familia fostului patron al Rapidului a ramas socata cand l-a vazut pe omul de afaceri intr-o astfel de stare.

Copso 4

Saptamanile de detentie au fost un chin pentru fostul sef al Rapidului, care a cedat nervos cand a intrat in boxa acuzatilor. Lui George Copos i-au dat lacrimile, iar judecatorul l-a intrebat pe avocatul sau ce se intampla cu omul de afaceri, insa nu a primit vreun raspuns.

Copos 3

“Suntem socate si eu, si fiica mea. Este un moment foarte dificil pentru noi si speram ca George va fi tare. Suntem distrusi atat el, cat si noi. Este normal sa izbucnesti in plans dupa atatea zile in care ai stat inchis si nu i-ai vazut pe cei dragi. Il asteptam acasa din tot sufletul si cat mai repede. Ne este greu fara el”, a declarat Cristiana Copos pentru Ziarul Ring.

Dupa ce fostul patron rapidist a fost condamnat la inchisoare cu executare, Alexandra, fiica lui George Copos a preluat fraiele afacerilor tatalui sau. Si aici, insa, se simte lipsa barbatului din familie.

Copos 1

“Toate afacerile au fost preluate de fiica mea. Ea se ocupa de tot, insa merge din ce in ce mai greu fara George. Mai avem doar 820 de de angajati in conditiile in care am avut cu cateva sute mai multi. Nu este un moment prielnic nici pentru familia noastra si nici pentru afaceri”, a mai spus Cristiana Copos. Averea lui George Copos este estimata la 180 de milioane de euro.

Copso 2

Afectata profund de ceea ce se intampla cu sotul sau, Cristiana Copos incearca sa vada si partea plina a paharului. “Nu pot sa spun mai multe pentru ca i-as face rau lui George. Ii multumesc lui Dumnezeu ca este sanatos si nu sufera de vreo boala. Lui ii este bine atat cat ii poate fi bine unui om inchis. Adica mai mult rau decat bine.”, a mai spus sotia omului de afaceri.