Life, Stiri

Creierul tău e “făcut” pentru sex?

w21 (1)

Oamenii de știință au descoperit recent că se poate vedea la nivelul creierului care sunt persoanele care fac mai mult sex. Află despre ce este vorba!

Cercetătorii din Statele Unite au anunțat că au prima dovadă fizică și palpabilă care sprijină teoria conform căreia creierii unor persoane sunt mai receptive la sex, comparativ cu ai altora.

La studiu au partcipat bărbați și femei care au declarat numărul de parteneri sexuali pe care i-au avut, apoi oamenii de știință le-au arătat imagini cu oameni care se sărutau și până la oameni care făceau sex, în timp ce le scanau creierii.

Rezultatele au arătat că persoanele cu mai mulți parteneri sexuali sunt mai receptive la stimulii sexuali, chit că este de imagini reprezentând oameni sărutându-se sau oameni în timpul partidelor de sex.

“Dacă creierul tău răspunde puternic la stimuli slabi, atunci ești foarte ușor excitabil și în viața de zi cu zi. Acest studiu poate ajuta persoanele promiscue să își schimbe comportamentul într-unul mai sănătos”, spun oamenii de știință.


loading...