Showbiz, Stiri

Cream a lansat videoclipul piesei “Double Games” feat. Fat Joe

Claudia Pavel aka Cream a lansat de curând videoclipul piesei “Double Games”, videoclip ce conţine imagini din filmul “Terapie pentru crimă” în care Claudia are rolul principal.

terapia-pentru-crima-662x358

Piesa “Double Games” este compusă şi produsă de chitaristul de la Vunk, Gabriel Maga, şi beneficiază de câteva pasaje interpretate de rapperul american Fat Joe.

Întoarsă de curând din America împreună cu băieţelul ei Noah (1 an şi 10 luni), Cream aşteaptă cu nerăbdare lansarea filmului de acţiune “Terapie pentru crimă” în care joacă rolul unei funcţionare care decide să-şi schimbe meseria într-una mai bănoasă şi care să o scoată din rutină. Aşa ajunge să fie ucigaş plătit şi să înfrunte situaţii aflate la limita supravieţuirii.

Claudia Pavel a studiat actoria în Los Angeles, la Şcoala Dianei Castle, „The Imagined Life” , după ce în România a urmat cursurile Facultăţii de Arte, clasa Virgil Ogăşanu (2003-2007), Universitatea Hyperion.

Pentru acest rol – primul din viaţa ei într-un film de lung metraj – interpreta a învăţat să tragă cu arbaleta şi cu pistolul, să mânuiască un cuţit, iar cei 3 ani în care a practicat kick boxing i-au fost de mare ajutor.

Condimentat cu suspans, dar şi cu mult umor, filmul al cărui regizor şi scenarist este Kiki Vasilescu, va fi lansat din 3 octombrie 2014 în cinematografele din toată ţara, iar în perioada 29 septembrie – 2 octombrie va fi prezentat în avanpremieră, la Cinema Studio din Bucureşti.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ec78Ib7zasY?feature=player_embedded]