Corset modelator – articolul must-have disponibil la Clessidra

0

Perioada sarcinii poate fi una dintre cele mai frumoase momente prin care trece o femeie, cu sentimente care nu pot fi descrise și o conexiune imposibil de schimbat dintre ea și copil. Totuși momentele de după naștere vin la pachet cu anumite schimbări la nivelul corpului, care reduc starea de bine a femeii, deoarece kilogramele în plus sunt deranjante. 

 

Este o perioadă în care articolele vestimentare obișnuite nu se mai așează pe corp așa cum ar trebui și ieșirile din casă necesită o căutare îndelungată pentru un outfit potrivit. Pentru perioada de după naștere, fie ea naturală sau prin cezariană, Clessidra pune la dispoziția clientelor corsete modelatoare postnatale, create special pentru aceste perioade.

 

Corsete pentru remodelare corporală și postnatale

 

Este o diferență majoră între corsetele postnatale și cele pentru modelare corporală, deoarece în perioada de după naștere, corpul este destul de slăbit și are nevoie de articole permisive și largi. Corsetele modelatoare sunt destul de rigide, deoarece susțin corpul pentru o postură cât mai corectă și nu sunt recomandate pentru proaspetele mămici.

 

Pachetul care conține trei centuri postnatale, ajută la slăbit pentru perioada de după naștere, pentru trei zone diferite care ridică probleme femeilor. Acestea sunt special create pentru abdomenul inferior, cel superior și pelvisului. Atunci când sunt purtate toate cele trei, grăbesc procesul de slăbire, dar și susțin zona abdominală și redau forma corpului de înainte de sarcină mult mai repede. 

 

Prinderea acestora se realizează cu ajutorul unui scai, care permite să fie strâns atât cât este nevoie, fără să incomodeze și pot fi purtate pe sub haine. Acestea nu se văd și cu ajutorul lor hainele se așează mult mai frumos pe corp. Permit activitatea fizică firească din fiecare zi fără să incomodeze și sunt disponibile în mărimi diferite.

 

Este disponibil pe site și un corset modelator postnatal format dintr-o singură piesă, dar cu nivel de închidere diferit pentru trei părți ale abdomenului. Acesta permite femeilor care au trecut printr-o operație de cezariană, să poată ridica copilul ori de câte ori este nevoie, deoarece susține spatele. Orice alt corset pentru remodelare corporală este utilizat de femeile care îți doresc o siluetă mai suplă sau rezultate mai rapide în urma exercițiilor fizice. 

 

Garderoba completă cu ajutorul Clessidra

 

Indiferent de vârstă, orice femeie își dorește să aibă o garderobă cât mai completă și fiecare lună poate veni cu o nouă achiziție în materie de fashion. Pentru persoanele care utilizează corsetele modelatoare, odată cu achiziția acestuia pot îndrăzni să comande și articole vestimentare pe care nu le puteau purta până acum.

 

Cu ajutorul corsetelor hainele mulate pe corp se așează mai bine și orice articol vestimentar este accesibil acum. Salopetele sunt acum la mare căutare și un articol must-have pentru că nu necesită asortarea. Cu o salopetă ești mereu pregătită pentru o ieșire în oraș.

 

Rochiile de vară sunt o variantă de luat în calcul pentru acele zile călduroase, pentru că permit corpului să respire și oferă confortul necesar. Materialele din care sunt confecționate diferă, astfel încât fiecare persoană poate alege varianta cea mai potrivită în funcție de preferințe. 

 

Pentru a vizualiza toată gama puteți accesa site-ul și pentru alte informații puteți suna la numărul 0730612141 de luni până vineri între orele 9 – 16.