Showbiz, Stiri

Consiliera deputatului Mircea Dolha este lesby

Supranumit şi deputatul anti-gay, Dolha are o consilieră… prea fierbinte

alexandra-rus-ipostaze-lesby0

O publicatie din Baia Mare scrie despre o tanara baimareanca lipsita de inhibitii, care face furori pe internet cu imaginile sale in ipostaze lesby. Conform sursei citate, tanara este consilier al deputatului PNL Mircea Dolha.

alexandra-rus-ipostaze-lesby4

Conform, ZiarMM, Alexandra Rus este angajata ca si consilier al deputatului PNL Mircea Dolha, la cabinetul sau parlamentar. De altfel, pe pagina personala de Facebook, Alexandra a scris ca ocupa un loc de munca in cadrul Partidului National Liberal.

alexandra-rus-ipostaze-lesby5

Tot pe reteaua de socializare, Alexandra Rus a postat fotografii provocatoare, alaturi de alte tinere.

alexandra-rus-ipostaze-lesby8

Ea sustine ca nu vrea sa se lase intimidata de comentariile critice la adresa atitudinii sale, deoarece viseaza sa ajunga o celebritate precum Elena Udrea.

 

„Cineva tine mortis sa imi faca reclama gratuita, ii multumesc pentru asta! Si Elena Udrea tot cu Can-can-uri a pornit, eu cu siguranta voi ajunge tot acolo unde a ajuns ea! Follow me (urmareste-ma) in cazul in care nu stii sa traduci;)” – scrie consiliera PNL pe Facebook.

alexandra-rus-ipostaze-lesby9

Deputatul PNL Mircea Dolha este unul dintre cei doi parlamentari romani care s-au declarat impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex, avand chiar si o initiativa legislativa in acest sens, care viza introducerea unei precizari in Constitutia Romaniei referitoare la acest aspect.

 

blank