Showbiz, Stiri

Connect-R are planuri mari cu fiica lui

Iată ce o vede făcând în viitor pe Maya!

connect-r-fetita1

Desi fiica lui, micuta Maya, este inca prea mica, celebrul tatic Connect-R stie deja ce si-ar dori ca ea sa faca. Un adevarat impatimit al dansului, artistul isi doreste ca si fetita lui sa practice, peste cativa ani, acest sport, care este si o arta, totodata, daca este facuta cu profesionalism. In plus, Connect-R a ochit deja clubul la care si-ar dor ca Maya sa descopere tainele dansului.

Desi este un artist extrem de ocupat, cu multe concerte si filmari aproape zilnice, Connect-R are grija sa le acorde timpul necesar si celor mai importante fete din viata lui – Misha, sotia, dar si micutei Maya, fetita lor. Artistul isi iubeste copilul ca pe ochii din cap, asa cum este si normal, nasterea ei reusind sa-l transforme intr-un familist convins.

Pasiunea lui nemarginita pentru dans il face sa isi doreasca ca si fiica lui sa il practice, peste cativa ani. Aflat la preselectiile pentru emisiunea „Romania Danseaza”, in cadrul careia este jurat, Connect-R a fost de-a dreptul fascinat de cei peste 20 de prichindei ce formeaza grupul Bucharest Sport Club.

Cei mici i-au cucerit pe jurati cu energia si frumusetea lor, iar dupa ce si-au prezentat si momentul artistic, Connect-R a trecut la „amenintari”: „Fereasca sfantul ca atunci cand fetita mea, Maya, se va face mare sa n-o primiti in grupul vostru, ca jar mancati!”.

Intregul moment va putea fi urmarit duminica aceasta, de la 20.30, in cadrul celui mai nou episod „Romania Danseaza”, la Antena 1.